torstai 22. kesäkuuta 2017

Päiväkotia, jätteiden koonta-asemaa ja Pirkanmaan kiinteistöliiton info- ja keskustelutilaisuutta pukkaa

Jahas. Tiesin kyllä, että Ranta-Tampellaan tulee uusi päiväkoti, mutta en ajatellut, että se tällätään tuohon Soukkapuiston kylkeen. Jotenkin ajattelin, että yhden kokonaisen asuinalueen  noustessa tuohon naapuriin sinne  mahtuisi, tai siis saataisi sisällytetyksi myös päiväkoti. Kuin myös jätteiden koonta-asema!! (Whaaat??!!)
Mutta ei,  ne on tällätty tuohon puiston kylkeen. Miten kätevää. Enemmän tilaa överikalliille asunnoille.
Päiväkoti (Y), jätteiden koonta-asema (ET 12)
Eipä tuosta liioin ole huudeltu. Asemakaava 8333 (yms. siihen liittyvät selostukset) löytyy (sentään edes) Ranta-Tampellan sivuilta.

Josta tulikin mieleen uutinen Lemminkäisen ja YIT:n yhdistymisestä.

Silloin joskus aikoinaan, kun käväisin Ylen haastateltavana, sanoin, että olin tyytyväinen sen hetkiseen olotilaan, että järjetön rusnaus oli, jos nyt ei aivan loppunut, niin ainakin aikautauluja oli rukattu jne... Mutta, että EN vielä halua sanoa mitään, ennen kuin tunneli on valmis, en ennen kuin ne ultimate-horrorit;  piippu, päästöt ja liikenne meluineen on viimeisillä sijoillaan. Silloin vasta sanoisin mitä mieltä lopulta tästä tunnelista olen.
No, nyt reilun puolen vuoden kokemuksella voin sanoa, että piippu on suoraan sanottuna p*rseestä (ei totu silmä, ei), liikenteen melu kantautuu pihalle niin, että joudumme korottamaan aitaa ja asentamaan siihen meluelementin ja noista (todellisista, täältä paikan päältä ilmasta mitatuista) päästöistähän ei pysty oikein sanomaan, kun ketään ei kiinnosta mitata niitä täältä. 
Että ihan hirmuisesti ei ole hurrattavaa näissä rakennusvaiheen jälkeisissä, pysyvissä olosuhteissa, oli tunneli teknisesti millainen tahansa. (Ja jos olen oikein ymmärtänyt, niin hiukan on "yllätyksiä" silläkin saralla.)

Ja tästä kaikesta taas tuli mieleeni, että kiinteistöliitto Pirkanmaa on järjestämässä info- ja keskustelutilaisuuden rantatunnelin vaikutusalueen kiinteistönomistajille ke 28.6.2017, koskien rantatunnelin louhintatöistä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista ja niiden korvauksista ja/tai korvaamattomuuksista. Isännöitsijältä tuli eilen sähköpostia:

"Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry järjestää Tampereen rantatunnelin vaikutusalueen kiinteistönomistajille keskustelu- ja infotilaisuuden 28.6.2017.
Tilaisuuden tarkoituksena vaihtaa kiinteistönomistajien kesken kokemuksia Rantatunnelin louhintatöiden aiheuttamista vahingoista ja niiden reklamoinnista."


Info- ja keskustelutilaisuus rantatunnelin louhintatöistä
aiheutuneista vahingoista 28.6.2017. Ilm. 26.6. mennessä.
Ilmoittautuminen tilaisuuteen viimeistään maanantaina 26.6.2017 sähköpostitse pirkanmaa@kiinteistoliitto.fi 

Kaikki asianosaiset mukaan! 

Ai niin ja rentouttavaa  ja mukavaa juhannusta kaikille! Kaikesta huolimatta olen aivan lomatummelmissa! JEI! 

                        -LOMAliina 

(Wohoo!!  Kuuden viikon kesäloma alkoi justiisa tänään!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti