tiistai 1. marraskuuta 2016

Lapintien kevyen liikenteen väylä avoisina!! Ja vähän muuta...

Lapintien kevyen liikenteen väylä on avattu!! WOHOO!!! (011116)
Oi mikä ilon päivä, tai aamu, tänään olikaan! Kävelin töihin ja suureksi ilokseni havaitsin, että Lapintien (Loiste-raksan puoleinen) kevyen liikenteen väylä on nyt vihdoin avattu!! (Tai avoisina, niin kuin opiskeluaikoihin eräs ruokaravintola ständissään mainosti...) Marraskuu alkoi siis varsin hyvin. JEI! Jatkuispa samaan malliin... Suottaapi vaan olla, että on ilonaiheet hiukan kortilla kuun puolesta välistä alkaen... *Köh.*


Tunnelista puheen ollen, on tainnut jäädä linkittämättä tänne tämä Rantatunnelin tekijät osa 4, Tunnelista ulos.
Rantatunnelin tekijät osa 4, Tunnelista ulos, AL. from Cultfiction Oy on Vimeo.

Sitten bongasin TKL:n ajankohtaista sivuilla uutisen:  Linjan 24 reitti muuttuu 7.11.

"Rantatien tunnelin avaamisen myötä Ranta-Tampellan rakentaminen käynnistyy ja Kekkosentien läpiajava liikenne katkaistaan välillä Mustalahti-Naistenlahti. Tampellan Esplanadilta ei voida ajaa Kekkosentielle ja siksi joukkoliikenteen linja 24 (Vanha kirkko-Itä-Hervanta) ohjataan korvaavalle reitille.
Hervantaan päin ajettaessa liikennöidään Pohjolankadun kautta ja Hervannasta päin tultaessa Parantolankadun ja Lapinniementien kautta. Uudelle reitille siirrytään  maanantaina 7.11.2016 ja se on voimassa talviliikenneakauden loppuun asti.
Uusi reitti pysäkkeineen on nähtävissä linjana 24L aikataulut.tampere.fi -palvelussa jo nyt, kun valitsee aikataulukaudeksi 7.11.2016 alkavan kauden."

TKL:n linjan 24 reitti muuttuu 7.11.2016 alkaen. (Kuva TKL:n sivuilta.)
 (Linkitinkin aikataulun jo tuohon 24L-kohtaan, ei tarvi etsiä.) Kaksnelonen kulkee siis tulevaisuudesssa kaupunkiin tultaessa Parantolankatua, Lapinniementietä ja Lapintieltä pitkin. Hervannan suuntaan Lapintietä ja Pohjolankatua pitkin. Ei enää Tampellan esplanadin huudeilta.

Niin ja tuo Parantolankatuhan muuttuu yksisuuntaiseksi myös jo tuolloin  maanantaina 7.11.2016.

Mitäs muuta piti sanoa... En nyt muista. Hyvää marraskuuta ihmiset! May The Force Be With Us!!!

                                                    -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti