maanantai 13. kesäkuuta 2016

Asukastiedote (+ linkki tunneli-videoon Pirkan pyöräilystä)

Haalea asukastiedote 13.6.2016:

Viikko24/2016 Rantatunnelityömaalla

Tunneli:
~Teknisten järjestelmien testaus- ja koekäyttö jatkuu.

Naistenlahti:
~ Ratapihankadun tukimuurit valmistuvat tällä viikolla ja täyttötyöt alkavat.
~ Tunturipuisto palautetaan asukkaitten käyttöön viikon loppuun mennessä.
~ Autoliikenteen yhteys pursiseuralle ja satamatoimistoon siirtyy Ranta-Tampellasta kulkemaan Naistenlahden työmaan kautta ma 20.6. alkaen. Muut järjestelyt pysyvät ennallaan.
Kuva asukastiedotteesta 13.6.2016.
Santalahti:
~ Haarlan pysäköintialueen pohjoisreunalla tehdään kaivutyötä ma-ti välisenä yönä. Siellä on pysäköinti kielletty 13.6. klo 21- 14.6. klo 6 välisen ajan.
~  Liikennejärjestelyt muuttuvat 20.6. alkaen.
Kuva asukastiedotteesta 13.6.2016.

[Fb:ssä kyseltiin bussipysäkkijuttuja Santalahden päässä. Sitä, miten Paasikiventie on tarkoitus ylittää, kun Rantatien liittymän liikennevalot poistetaan 20. kesäkuuta, jolloin kevyen liikenteen ylikulkusilta ei ole vielä valmistunut... (Nythän pysäkkiä 1006 käyttävät kaikki Rantatie13:n asukkaat tullessaan kaupungista/ mennessään Lielahteen. Mutta 20.6. jälkeen se edellyttäisi loikkimista Paasikiventien yli.)
Rantatunnelin vastaus: Niin kauan kuin uutta kevyen liikenteen ylikulkusiltaa rakennetaan, bussista kannattaa jäädä edellisellä pysäkillä (1002) kaupungin suunnasta tultaessa. Lielahteen mennessä kannattaa myöskin nousta bussiin em. pysäkiltä. Kierohaitta kestää noin puolitoista kuukautta.]

Pirkan pyöräilijät polkasivat tunnelin läpi viikonloppuna, eilen kaiketi. Mukana pyöräili (paitsi Barkov, niin myös) Velogin (-pyöräilevän videoblogin) pitäjä. Velogi sekä luonnollisestikin myös video löytyy tuolta.


Ei mulla nyt muuta. (Kun ELYstäkään ei ole reagoitu lisäkysymyksiini..)

                                       -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti