sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Huominen on huomenna

Sunnuntaita. Enpä olekaan tänne tällä viikolla kirjoitellut. En näköjään edes asukastiedotetta 29.8.2016.  Uuups.
No, viikko meni jo ja huomenna pukkaa taas uutta tiedotetta. Tällä viikolla, vko 35, tunnelissa tehtiin täällä meidän päässäkin polttokoe. Ei sellaista suurellista autopalokoetta kuitenkaan, vaan pienempi.
Täällä (Naistenlahdessa) on myös maalattu ajoratoja ja loppuviikosta on Pohjolankatudulla tehty päällystystöitä. Otin tänään kuvan yläilmoista juurikin tuonne Pohjolankadun suuntaan, kun käväisin lettukahveilla tuossa naapurissa.
Näkymiä korkeuksista (040916)
Santalahdessa on tällä viikolla kaiketi asenneltu Rantatien viimeisetkin reunakivet paikoilleen ja aloitettu valtatiellä ja ramppien päissä kaiteiden asennukset. Paasikivenkadun risteyssillan luiskissa on tehty betoni- ja kenttäkiveyksiä. Loppuviikosta sinne on tehty myös puuttuvat päällystystyöt ja ajoratamaalaukset.

Hohhoijaa, tämä viikko oli kyllä yhtä haipakkaa. En ehtinyt yhtenäkään päivänä soittaa sinne ELYyn. Soitto jyskytti kyllä pävittäin mielessä, mutta en yksinkertaisesti vain ehtinyt. Mutta toisaalta, asioilla on ollut viikko aikaa enemmän alkaa/järjestyä. Huomenna luulisin ehtiväni soittaa puhelun päivällä.  Toivottavasti elyssä ei olla jossain liesussa tällä kertaa.

(Olen monesti miettinyt noita toimistoaikoja, että miten ihmiset ehtii soitella päiväsaikaan yhtään mihinkään. En minä ainkaan ehdi aamupäivällä, ainakaan ennen yhtä soitella minnekään, niin että olisi oikeasti aikaa jonkinlaiselle keskustelullekin. Ei joka paikassa niin vain irtauduta soittelemaan, varsinkaan omia asioita. Mutta huomenna on taas aamuvuoro ja tsäänssi ehtiä soitella virka-aikaan virastoihin.. Sillä sähköpostitse en tätä nyt enää jaksa/halua hoidella.)

Huomiseen, toivottavasti minulla on huomenna jotain uutisia kerrottavana.
                                                 
                                              -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti