maanantai 18. tammikuuta 2016

Mitäs uutta tällä kertaa?

Asukastiedote 18.1.2016:

Viikko 3/2016 Rantatunnelityömaalla

Tunnelissa tehdään maanrakennustöitä, elementtiasennuksia, ruiskubetonointia ja teknisten järjestelmien asennusta.  
Santalahdessa ei ole uusia työvaiheita alkamassa. Työtunnelin täyttäminen, maanleikkaustyöt ja sadevesiviemärin rakentaminen Simppoonkadun autokatosten takana sekä betonityöt tunnelin suuaukon
edustalla jatkuvat.
Naistenlahdessa alkoi Ratapihankadun tukimuurin rakentaminen Kastinsillan pohjoispuolella.
Avolouhintaa tehdään PMK:n talon kulmalla vielä tämä viikko. Sen jälkeen avolouhinta siirtyy pursiseuran läheisyyteen Näsijärven rantaan. Pursiseuran työnaikainen uusi autoliikenteen yhteys kulkee Tampellan esplanadin ja Ranta-Tampellan kautta.
Tunnelissa tehdään töitähommia. (Kuva: pixabay.com)
Sen pituinen se. Kohta alkaa siis avojyskätä taas hiukan lähempänä huudeilla. Vaikka eipä tuo juuri elämääni vaikuta. Avojysärit ajoittuu kuitenkin pääasiassa päiväsaikaan, jolloin olen töissä, joten en ole jytinöitä todistamassa. Voin kyllä päätellä esim. kylppärin peilikaapin sisällöstä miten kovasti milloinkin on jyskätty. Vaihtoehtoja on useita, riippuen jysärin ärhäkkyydestä: Ovatko vain peilikaapin ovet auenneet, tavarat kaatuneet vai löytyvätkö ne peräti lavuaarista... Jännitystä elämään.

Ajattelin muuten ensin, etten enää laittelisi näitä asukastiedotejuttuja tänne, mutta Liikenneviraston sivujen uudistumisen myötä en ainakaan minä pääse kännykällä katselemaan näitä asukastiedotteita. Ajankohtaista osioon löytää kyllä kiertoteitse, kun ensin hiukan aikaa etsiskelee ja koittaa, mutta näitä asukastiedotelinkkejä ei löydy. Ainakaan niin helposti, että jaksaisi vaivautua.
Jos tästä nyt olisi vaikka jollekin apua. Eikä sivuilla ole sitä paitsi enää nähtävissä kuin aina vain uusin tiedote. Ei pysty tarkastamaan esim. mitä edellisessä sanottiinkaan nyt sitten vaikka siitä voimalaitoksen kevyen liikenteen väylästä.

Siispä jatkan, ainakin toistaiseksi.. Kun on kerran aloitettu, niin jatketaan loppuun asti sitten. Vähän niinku sillä periaatteella, että periks ei anneta. Loppuun vielä jyrkkä EHKÄ. :)
 
 Eipä mulla muuta.
                                                -A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti