tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kahvilla kuvattua

Pari hiihtolomapäivää -CHECK! Huomenna töihin. Kävin kahvilla yläilmoissa ja napsin Naistenlahden pään työmaista muutaman kuvan. Missä nyt mennään.
Naistenlahden työmaita (010316)
Kastinsillan kupeeseen rakennettavaa tukimuuria ei juuri katutasosta näe, mutta ylhäältä katsottuna se näyttää ihan... Hmm.. Ihan tukimuurin muotilta.
Tukimuuria pukkaa, tuohon Kastinsillan kupeeseen.  (010316)
 Ja zoomailin minä PMK:n talon kulmien suuntaankin..
PMK:n talon kulmien työmaata näkyvissä. (010316)
Tarkoitus oli zoomailla Pursiseurallekin, mutta enpä minä kovasti zoomaillutkaan, näköjään. Siellä räjäyteltiinkin muuten juuri ennen kuvanottohetkeä. Meidän talon kulma ja sauna näkyvissä. Pursiseuran punainen toimistokin (vai mikä onkaan) niin nättinä. Ja Lapinniemen kylpylä taustalla...
Kyllä se Pursiseuran kulmien työmaakin siintää siellä. (010316)
Ja sitten se vallitsevin näkymä ikkunasta (kuin ikkunasta) katsottuna. Tuo piippu. Ei kuvasta kyllä uskoisi, että on samasta piipusta kyse, niin näyttää pikkuiselta.. (Kirjoitin tähän ensin hiukan tämänhetkisiä  tunnelmia, mutta sensuroin ne ihan itse ennen julkaisua...)
Taiteellisin kriteerein valittu. Sopii niiiiin nätisti. (Not.) 010316
Eräs FB-ystäväni päivitti statukseensa tänään kuvan kotipihastaan ja tekstin, jossa iloitsi sinisestä taivaasta ja kevään valosta, loppukaneettina "ei hassumpi tervetulotoivotus kotiin saapuvalle". Meinasin puhjeta itkuun. En siksi, etten iloistisi hänen näkymistään, vaan siitä tietoudesta, että tiedätte-kyllä-mikä meidät toivottaa tervetulleeksi kotiin joka ikinen päivä. No, ei aina voi voittaa. 

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.
                                                         -A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti