maanantai 10. helmikuuta 2014

And here we goooo...



No niin, uusi vaihe on alkanut Rantatunnelihankkeessa, työltunneleita on alettu louhia nyt myös täällä Naistenlahdessa, eli meillä Armonkalliolla, sekä Santalahdessa. Työtunnelin pitäisi saavuttaa varsinainen tietunnelilinja maaliskuun puolivälin ja huhtikuun alun välillä. Hmph. 

"Tunnelilouhinnan alkuvaiheessa räjäytyksistä aiheutuva ilmanpaine sekä kuuluu että tuntuu lähialueella. Pahin vaihe kestää noin kuukauden ja sen jälkeen helpottaa. Ilmanpaine voi aiheuttaa ikkunoiden helinää, mutta se ei ole talojen rakenteille haitallista. Räjäytyksiä tehdään kaikilla kolmella työmaalla 1 – 2 kappaletta päivässä." 
Aiheesta mediatiedote Liikenneviraston sivuilla, päivätty tälle päivälle. Yllä olevat kuvatkin olen kaapannut sieltä. Ymmärsinköhän minä tuosta tiedotteesta nyt niin, että maalis-huhtikuussa ne alkavat sitten louhia niitä varsinaisia tunneleita...Ainakin Näsikalliolla on louhittu pelkkää työtunnelia ensin.
Onkohan tuo porajumbo tuossa kuvassa muuten nyt sitten "Irene"?! Irkkuliini-pirkkuliini siinä hommissa, niin. Ihan pikkusen siinä poraa tunnelia vaan, niin on nätisti siinä...

Nytkö se sitten alkaa? No... Pahin vaihe kestää noin kuukauden. Sen jälkeen helpottaa. Pahin vaihe kestää noin kuukauden. Sen jälkeen helpottaa. Pahin vaihe kestää noin kuukauden. Sen jälkeen helpottaa. Pahin vaihe kestää noin kuukauden. Sen jälkeen helpottaa. Pahin vaihe kestää noin kuukauden. Sen jälkeen helpottaa....

En voi sanoin kuvailla miten innoissani olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti