tiistai 25. helmikuuta 2014

Seurantapalvelua vihdoin päivitetty! JEE!!

Seurantapalvelua on päivitetty nyt myös Naistenlahden ja Santalahden työtunnelilouhinnan osalta! JEE! Kas tässä kuvakaappaus työtunnelin tilanteesta Armonkalliolla:


Seurantapalvelun mukaan työtunnelia olisi louhittu siis vähän alle 20m. Oikeastaan lähempi tarkastelu näyttäisikin siltä, että kolmioiden väli olisi n.5m, eli tunnelia olisi louhittukin suunnilleen15m. Työtunneli ei näköjään myöskään ole vielä meidän talomme tai piharakennuksemme alla. Näyttäisivät olevan suoraan tuossa naapuripuutalon päädyn alla. Oi voi! Tsemppiä sinne. Me jäämme odottelemaan vuoroamme. :(

Talot näkyvätkin muuten paremmin tästä ilmakuvasta.Vihreät kolmiot tarkoittavat siis jo louhittua työtunnelia, punaiset louhimatonta.
Oi tuota rata-aluetta ja vihreyttä... Silloin joskus. ♥
Tunnelimiehet aloittivat tänään aamulla hiukan rivakammin ja reteämmin tunnelihommansa kuin eilen. Armoton poraus alkoi kello 7.03. En varsinaisesti ilahtunut. Parisenkymmentä minuuttia yritin olla välittämättä potkurikonemaisesta tunnelmasta asunnossani, mutta sitten luovutin ja ryhdyin kahvinkeittoon.

Tässä aamupäivän aikana tunnelimiehet räjäyttelivät jälleen ainoastaan sellaisen pikkupamauksen. Eilisiltana tuli taas jykevämpi sarjaräjäytys. Ei kuitenkaan yhtä voimallinen kuin perjantaina, nyt tavarat pysyivät hyllyillä. Oliskohan niin, että tymäkät sarjat ladataan aina illalla, riittää sitten puuhaa pidemmäksi aikaa. Niinhän se Jarkkokin asukasillassa sanoi, että iltaysin räjäytys on heille kaikkein paras töiden kannalta.

Singer-ruokapöytänikin  muuten valmistui! Parhautta.

Omistan vielä kaikille tunnelimiehille seuraavan viisun:


"I feel the earth move under my feet
I feel the sky tumbling down
I feel my heart start to trembling
Whenever you're around "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti