sunnuntai 9. helmikuuta 2014

To do laundry or not to do laundry

(kuva: etsy.com)
...Kas siinä pulma. Tai ei siinä oikeasti mitään pulmaa ole, pestävähän sitä on joka tapauksessa. Pesin tuossa vaan lakanapyykkiä ja kiikuttaessani lakanoita ulos hetkiseksi raikkaaseen ilmaan, tulin ajatelleeksi, että voikohan täällä nyt kuivattaa pyykkiä (pihalla) seuraavaan neljään vuoteen? Tai tietenkin voi, mutta kannattaakohan se.. Veikkaan, että pyykit ovat kaukana "puhtaan valkoisesta", jos niitä tuolla ulkona kuivattelee, kunhan alkavat kunnolla nämä louhintatyöt täällä Naistenlahden päässä. (Otan vaikka tuonnempana, kun on valoisampaa, kuvan tuolta meidän pyykinkuivatuspaikalta, niin näette miksi asiaa joudun miettimään.)

Äskenkin, kun aloin ripustaa pyykkejäni tuolla piharakennuksen ylisillä, sipaisin kaiteen puhtaaksi asettaessani pussilakanat hetkeksi sille ja käteni oli  kyllä melkoisen musta, vaikka viikonloppuna tunnelitöitä ei juuri mainittavasti ole tehty. Ainakaan mitään kovin pöllyävää tai äänekästä..

Kaikenlaista sitä joutuu miettimään pieni ihminen täällä tunnelinsuulla. Vaikka mitä sitä tässä harmittelemaan, ovathan ulkoilmassa tuulettuneet, raikkaat pyykit toki ihan yliarvostettu asia..

EDIT 11.2. : Tässäpä kuva piharakennuksen ylisiltä, jossa pyykkinarumme sijaitsevat.
 Työtunneli louhitaan ja räjäytellään kulkevaksi tästä ihan alta. Työmaa jatkuu siis naapuritalon takana. totta tietenkin. Ei tässä enää varmaan kannata kovin valkoisia pyykkejä ainakaan kuivatella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti