keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Työtunnelia naputtelevat...

Olen nyt muutamaan otteeseen ollut kotona, kun ovat räjäytelleet tuota työtunnelia. Aiemmat videot ovat julkaisukelvottomia, koskapa räjähdyksen voimakkuus yllättää minut joka kerta ja siksipä minulta on  lipsahtanut voimasanoja videolle. Tänään menin keittiöön ja painoin kädet korvilleni, siksi en tässä pura yllätystäni sanoiksi.Video on tuolla lopussa.

Kamerani videokuvaustoiminto on todella surkea, joten kohina on melkoinen. Räjäytysvaroituksen merkkiääni kuuluu tänne kotiini selvästi, mutta sekin peittyy tässä kohinaan. Pientä osviittaa kuitenkin tästä saanee, kun laittaa volumen hieman tavallista suuremmalle. (Itse asiassa aika paljonkin.) Itse pidän käsiä korvillani, paukkuu nimittäin kuin uutena vuotena konsanaan.

Naapuri tiesi kertoa viikonloppuna, että työtunnelia oli tehty viisi metriä. Hän totesi myös sangen kuvaavasti: "Ovat muuten melko ryhdikkäitä nämä räjäytykset." Ovat totta tosiaan. Tämän päivän tilanteesta ei ole tietoa. Varsinkaan, kun seurantapalvelu ei vieläkään ole ajantasainen. Ja sekös harmittaa.

Siellä se työtunnelin suuaukko häämöttää.
Ovat muuten tehneet kuvaamisesta melko vaikeaa, tämän kuvan nappasin viime lauantaina bussipysäkin roskiksen vieressä olevasta rakosesta, sain kameran juuri ja juuri hivutettua aidan sisäpuolelle. Ne ovat pystyttäneen kunnon aidat työtunnelia vastapäätä olevalle mainiolle kuvauspaikalle; Naistenlahden voimalaan vievä tie on suljettu nyttemmin kunnon aidoin. Ei pysty livahtamaan lomitse/alitse tai ylitse. Möö.

Ps. Tämä videoiden lataaminen on muuten saatanallista touhua. Koitin ladata videon suoraan tänne. Ei onnistunut. Ei sitten millään ilveellä. Siksi oli perustettava YouTubeen Anuliinalle oma kanava, jotta saan videoita tänne. Hmph. Latauksen arvioitu kesto 65min. Minuutin pätkä! Great. Toivottavasti se edes kuuluu.


Ja voin kertoa, ettei näköjään kuulu kovin hyvin. Volat kaakkoon, saa suhista melkoisesti. Paukkua pitäisi niin, että kädet nousevat automaattisesti korvien suojaksi. Ja paukkuu muuten sitten vasta loppumetreillä.

2 kommenttia:

  1. Huhhuijaa. Tuleehan tuosta, öh... jännitystä elämään...

    Tuli muuten mieleen, että jos joku sotaveteraani asuisi noilla kulmilla, niin voisi tulla aika ikäviä flashbackejä sota-ajoilta.

    VastaaPoista
  2. On täällä noita mummoja ja pappoja. :(
    Räjäytyksen senkun voimistuvat kerta kerralta. Alkaa oikeesti vähän jännittää, että miten tässä nyt oikeesti tiiliholviperustuksille käykään..

    VastaaPoista