keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Fuck this shit!

No niin. Ovat vieneet porat pois tästä tunnelin suun ylätasanteelta. Olin viikonlopun ja alkuviikon muualla, joten kerkesin jotenkin kehittämään itselleni mielikuvan, että täällä olisi ihanan rauhaisaa nyt, kun ne ovat "viimeistelleet tuon maanpäällisen porausmissionsa." Väärin meni, turha luulo.

Eilen kaikki vaikutti suht onnelliselta, kun saavuin iltakuuden jälkeen kotiini. Olin kuolemanväsynyt ja meninkin jo yhdeksän jäljestä sänkyyn ja nukahdin heti.

MUTTA klo 21.21 JA 21.42 jysäytettiin sellaiset räjähdesarjat, että oksat pois. Ei ollut sydänkohtaus kaukana sen ensimmäisen räjäyttäessä minut hereille. Ja tästä toivuttuani tuli heti perään toinen. Pitikö niissä olla vähän pidempi väli kuin 21 minuuttia?? Voi saatana sentään..

Loppuyön näin unta tunneliäänistä...kumina oli valtava. Aamulla olin todella väsynyt ja mietin oliko se sittenkään unta. Nehän operoivat parhaillaan suoraan tässä kotini alla, tai oikeastaan tuossa kellarivaraston alla, ( kyseinen kellaristo sijaitsee makuuhuoneeni seinän takana.) Olisiko se mikään ihme, jos tuossa vain kahdeksan metrin päässä alapuolella lastataan louhetta...kai se kantautuu kalliota pitkin tänne. Asuntoni kun kuitenkin on puoliksi kallion sisässä. Kumajaa kuulkaa komeasti.

Voin kertoa, etten ollut enkä ole ilahtunut.

Ja vaikka voin pitääkin nyt ikkunaa auki, kun liikennetunnelin otsan irtiporaus on ohi, se TOINEN poranpärinä, joka kumajaa jostain tuolta kallion syvyyksistä, on yhä läsnä. 

Suoraan sanottuna en juuri nyt oikein muusta tiedä kuin että kylläpä vituttaa. EN MINÄ JAKSA YHTÄÄN ENÄÄ TÄTÄ!

Viestini ei jääne epäselväksi.



EDIT klo 21.51. : Tarjoilen tässä teille Facebook -päivitykseni:  

"Hyvä ruoka -parempi mieli.

Ennenku lähdin Restaurant Ceyhelayaan syömään, mieleni teki vetää kaikkia tunnelin kannattajia pataan ja haistattaa niille pitkät paskat. Ja huutaa, että voivat itse tulla tänne louhokselle asumaan ja minä voin kyllä asua sen aikaa niitten kartanoissa ja ajella niitten bemareilla-audeilla-mersuilla töihin, josta saa rahaakin miljoonia euroja vuodessa ja odotella niitä tunnelista johtuen tilille kilahtelevia YIT:n rakennushankerahuleita tuossa muutaman vuoden päästä, kunhan pääsevät rakentelemaan rannan täyteen ties-mitä.

Mutta enää ei tee yhtään mieli huutaa. Ja Hyvät ja huonot uutisetkin tulee taas tänään. Ihan kohta. :)"

Vuodatuksesta käy melko hyvin ilmi nykyiset tunnelmani. Yleistäen voisin luonnehtia asiaa niin, että kunhan on poissa kotoa, tai majailee siellä vain viikonloppuisin, niin pärjää. Muu on sitten yhtä paskaa ja louhintaa. ;) 
Niin ja tuolla Restaurant Ceyhelaya:ssa kannattaa kyllä ehdottomasti käydä.

2 kommenttia:

  1. Niin, eihän tää Rantaväylän tunneli ole mitään muuta kuin käynnissä oleva suuri ryöstely. Kun nuo soraharjutkin nyt ovat osa sitä suojeltua KANSALLISMAISEMAA, niin jostain sitä kiveä on saatava YIT:n tulevien talojen alle Aspinniemessä ja Lielahden vanhojen tehtaitten myrkkymaille sekä rantojen tukkeeksi. Kun kaupunki nyt määrätietoisesti haluaa tunkea KESKUSTAN aina Näsijärven rantaan asti ja olla mukana rakentamassa tätä futuristista METROPOLIA. Pankkien takahuoneissa on, konjakin ja sikarien säestyksellä, junailtu tämä maa- ja kiinteistökehittäjien sekä sijoitusyhtiöitten loistava suunnitelma, jossa kaikki voittavat. Kaupunkikin pääsee siitä osille, lähinnä murusia nyppimään: valuuttana toimii juuri se KIVIMURSKE, jota Lemminkäinen Infra isolla kone- ja räjähdysvoimalla tamperelaisten peruskalliosta irti louhii, murskaa ja kuljettaa pois. Ei kai kukaan luule, että se kallion sisään jyrsitty, autoilijalta muutaman tolpalla pysähdyksen säästävä ja turvallisuudeltaan hyvin kyseenalainen ajorata olisi "se juttu", jonka takia koko hanke piti panna pystyyn? Ei kai ketään niin naiivia voi olla??!

    Kyllä lankesivat lobbarien luritukset ja konsulttien kuiskutukset otolliseen maaperään, kun asia Tampereen kaupungin päättäjille syötettiin! "Jos sinun päällesi kustaan, älä erehdy luulemaan sitä sateeksi", sanoo juutalainen sananlasku. Eikä tämä tunneli nyt ihan pieni tippa olekaaan, vaan pikemminkin 600 000 tonnin rankkasade. Kyllä on jokainen irti saatu ja rakennustontille kärrätty soramuru kuin KULLALLA PÄÄLLYSTETTY, kun se sataa hyvinvointia grynderin laariin. Mahtaako edes riittääkään näihin Suur-Tampereen lähitulevaisuuden tarpeisiin? Luulen, että ei.
    Grynderit ja kansainvälinen raha ovat jo ottaneet niskalenkin Tampereesta. Päättäjät ovat peukalon alla, vaikka he eivät itse sitä huomaa - vielä! Onhan se niin mieltä nostattavaa päästä Platina-klubiin, saada alleen Bemari tai Lexus (mieluummin verottomasti), lapsille ilmaisia huvipuistolippuja ja muuta kivaa, kun käy suopeassa hengessä neuvotteluja runsaan trahteerauksen ääressä viiden tähden hotelleissa keittiö- ja hovimestarien kumarrellessa linkkuna... Siitä vain solmiot suoraan ja permanentit ojennukseen, kun nämä tavalliset tampiot, joista on kansan valtuutuksella tai hyvällä onnella tullut PÄÄTTÄJIÄ, marssivat tähän "suureen rakennusjuhlaan"... Kaikkien pokka ei pitänyt, löytyihän sieltä muutama "takinkääntäjäkin" eli väriä vaihtanut... Oksentakoon koira heidän lautasilleen.


    VastaaPoista
  2. Veljeni kanssa tuossa puhuttiinkin, että pitäiskö tässä nyt ihan itse ujuttautua tuonne kunnallispolitiikkaan...
    ;)

    VastaaPoista