keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kestää, kestää, kestää...

Yeah right...



Soitin Meriläiselle heti aamulla. Kerroin räjäytysten (ja tärinöitten) voimallisuudesta ja mitä täällä on tapahtunut. Tiedustelin mitä NE ovat nyt tekemässä ja missä kohtaa ja miten kauan. 

Ovat tässä risteyskohdassa nyt useamman viikon. Jarkko ei kenties vain raaskinut käyttää kuukausi-sanaa (yksikössä eikä varsinkaan monikossa.) "Useampi viikko" on suhteellisempi käsite - ja ainakin minusta "usempi viikko" antaa vaikutelman lyhyemmästä ajasta kuin esim. "reilun kuukauden." 
Mutta joka tapauksessa hän puolsi ajatusta tavaroiden uudelleensijoittelusta kodissani. Tämä kun ei tästä ihan heti helpommaksi muutu. Siirtelen siis kahvinkeittimet ja (tunnearvoltaan) arvokkaimmat tavarat hyllyiltä muualle...ennaltaehkäisten tulevia turmia ja pahaa mieltä. Laskutilaa vain on niin vähän, etten oikeasti tiedä mihin kaikki tavarat laitan.. Lattialle? 

NE räjäyttävät tällä hetkellä täälläkin jo liikennetunnelia. Työtunnelin ja liikennetunnelin yhtymäkohdan lisäksi tähän kohdalle osuu vielä aina 150m:n välein kulkeva huoltokäytävä. Mukavasti justiinsa tässä meidän kohdalla. Kaikki. Tämä siis kestää ja kestää ja kestää ja kestää. Eikä siis kuulemma helpotu tästä yhtään moneen aikaan. Jos en ajattele asiaa, se ei ehkä masenna minua.

Pyysin räjäyttelemään jatkossa sillai ihan hissukseen. Eipä tuo sitä kyennyt lupaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti