torstai 23. heinäkuuta 2015

Betoni- ja kivetyshommia näkyvissä

Naistenlahden tunnelityömaahommia 23.7.2015
Tänään käväisin kaupassa "tois pual Kastinsiltaa", joten kauppareitti kulki luonnollisesti Soukkiksen kautta. Siellä valutettiinkin betonia IV-piipun ympäristöön. Pulttikehä muotteineen oli mitä ilmeisimmin jo täytelty ennen saapumistani paikalle. Tunnelimiehet nimittäin tasoittelivat siellä parhaillaan betonia. Paluumatkalla kuvasin työmaata bussipysäkin kulmalta Rauhaniementieltä. Liikenneympyrän kivetyksiä siellä asenneltiin melkoisen ripsakkaan tahtiin.   
Naistenlahden tunnelityömaahommia 23.7.2015
Samalla raikuikin räjäytyksen varoitusääni pitkin maita ja mantuja. Autoliikenne pysäytettiin Rauhaniementiellä (ja varmaan Kekkosentielläkin) -ja räjäytys tapahtuikin jossain sillan kupeessa, ei Soukkiksen kulmilla ollenkaan. (Aamullakaan ei muuten jyskännyt, ei ollenkaan. Vaikka ei sillä, heräsin jo kasin aikoihin, että en minä varmaan sydäriä olisi tänään saanut, vaikka olisi jyskännytkin.) 

Tukimuurilta seurailin vielä tovin tunnelitöitähommia ja tsuumailin piippua siinä samalla.
Piipun paikka betoinoituna 23.7.2015
Jo vain. Siinä pystyy kuin valettuna. ;) Tuo kivenjärkäleitten kylkeen loroteltu betoni hiukan hämmensi minua, mutta kai sillä tarkoituksensa on. Pysyy kivet ainakin paikoillaan...
Piipun pulttikehä ihan betonissa 23.7.2015
Naistenlahden tunnelityömaahommia 23.7.2015

Semmosia ne tänään täällä puuhailevat. Minä alan puuhailla jotain ihan muuta. Heikää taas.

                                                                   -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti