perjantai 10. heinäkuuta 2015

Hii-hoo, heippa!

Kiirettä meinaa hiukan pidellä. Aamulla lähdin ja äsken vasta kotiuduin. (Huomenna on ystäväni hääjuhla, olin hiukan jeesailemassa, valmisteluhommissa. Huomenna juhlitaan! JEI! Wohoo!) Autoilin muuten jälleen Paasikivenkadun risteyssillan alta, tällä kertaa oikein huomasinkin sen. :D Kotiutuessani jäin kyydistä Soukanpuiston kulmille, joten kävelin kotiin tukimuurin kautta, ja siksipä kuvakulma onkin tällä kertaa melkein tuolta Soukkiksen "pohjoiskaarteesta". Ilta-aurinkokuvia. ;) Ihan eriltä näyttää sillan alapuolikin sieltä, näkyy pidemmälle.
Tunnelityömaa ilta-auringossa 10.7.2015
Aamulla huomasin jo, että sillan kupeeseen on laitettu noita sortumatukia, vai mitä ikinä ovatkaan. (Itsekseni olen ajatellut, että ne on jotain tukia. Siis nuo kauniin ruosteen väriset jutut, melkein corten-teräksen väriset... Hmmm... Ei siitä enempää.) Ja "puumajankin" olivat muuten purkaneet.
Tunnelityömaa ilta-auringossa 10.7.2015
Ja kuulkaas! Kerrankin näkyi jotain ihan uuttakin [kivaa, ettei aina näytä melkein samalta]: Liikenneympyrä hahmottuu aina vain enemmän. Nyt on jo kiviä aseteltu. Tai sitten siinä pohjustellaan tunnelin omaa Stonehengeä. Tsihhi... :D 
Liikenneympyrä hahmottuu aina vain enemmän. (10.7.15)
Rantatunnelin FBmuuten näköjään kertoi  tänään, että "Ensi viikon maanantaina klo 7 Kekkosentien ramppi Naistenlahden satamaan ja voimalaitokselle suljetaan kolmeksi viikoksi avolouhintojen vuoksi. Tilapäinen autoliikenteen yhteys kulkee Tampellan esplanadin sekä YIT:n ja Rantatunnelin työmaan läpi Ranta-Tampellan kautta."
Kuva Rantatunnelin FB:stä 10.7.15
Menisköhän kulkureitti sittenkin siitä Tampellan esplanadilta Tampellan piipun vierestä alikulun kautta tuonne rantsuun, josta kuvakin taitaa olla. No, jostain sieltä kuitenkin.

Ja Aamulehdessä (netissä) oli juttua, mutta taas sellaista maksullista. Aikataulussa näemmä ollaan ja budjetissakin on pysytty.
Kuva Aamulehdestä 10.7.15
 Tämä oli kertakaikkisen hassua, sillä itse asiassa juuri eilen laskin sattumalta, että heinäkuun loppupuolella (olikohan se nyt 25.tai 26.pv) oltaisiin ajallisesti tasan puolivälissä siitä, kun varsinainen rakentaminen aloitettiin (4.10.13), siihen kun tunneli avataan liikenteelle (15.5.17). 
Älkääkä kysykö miksi ihmeessä laskin sellaista... Tuli vaan mieleen, että kai tässä jo kohta puolet on lusittu. ;)

Eipäs mulla nyt muuta, täytyy alkaa etsiskellä huomisia kamoja kasaan. ÄÄK!

                                                                   -Lomaliina

Ps. Havahduin eilen myös siihen, että lomaa on jäljellä vielä pari päivää yli puolet. Mikä on huojentavaa. Se ei lopu vielä. Kesä. ♥

EDIT lauantaina: Kakkosen bussilla ajelu  -CHECK!
Kävin laittamassa tukkaa nätisti ja kun yritin kotiutua, niin tietysti satoi. Ei voi nätillä tukalla sateessa kävellä. Noh, onneksi bussi kulkee taas ihan läheltä. WOHOO! Ihan parasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti