torstai 2. heinäkuuta 2015

Silta- ja bussireittiuutisia :)

Kuva(kaappaus) Aamulehden videosta, AL 1.7.2015
 Aamulehdessä olikin tänään video tuosta Rauhaniementien uudesta sillasta otsikolla: "Tältä näyttää uusi Rauhaniemen silta." Ja lehdessä juttukin siitä, myös netissä maksullinen..
Ihmettelinkin, että milloin siellä oikein uutisoidaan sillan avaamisesta. Silta siis avataan huomenna 3.7.2015. JIHUU!!!!
Videossa kerrottiin muuten myös miten vanhoja siltamateriaaleja on kierrätetty. Kaikki uuden sillan reunakivet on samat vanhat, ne uudelleenasennettiin. Ne olikin minusta tuolla tunturipuistossa pinossa. Vanhan kadun asfaltit kuorittiin ja vietiin asfaltti(...öh..)tehtaalle (vaimikäsenytolikaan :D) uusiokäyttöä varten. Ja se vanha kadun sora kasattiin ja seulottiin, tutkittiin ja lopulta käytettiin sitten uudelleen tässä uudessa kadussa. Hyvä pojat! :D

Huomasin sitten myöhemmin, että Rantatunnelin FB:ssä on tämä samainen Aamulehden klippi. JA siellä kerrottiin myös, että kakkosen bussi alkaa sittenkin, aiemminsta asukastiedotteen tiedoista poiketen, kulkea vanhaa reittiään jo 6.7., eli ensi maanantaina. Wohoo!

Asiasta TKL:n sivuilla seuraavasti: Rauhaniementien silta avataan, linja 2 palaa takaisin omalle reitilleen
"Rauhaniementien silta avataan liikenteelle, ja linja 2 palaa takaisin omalle reitilleen maanantaina 6.7.2015. Vanha Kekkosentien ylittävä silta purettiin tunnelityömaan tieltä, ja samalla linja 2 siirtyi poikkeusreitille viime syksynä. 
Maanantaista alkaen Rauhaniemeen liikennöidään Tammelassa reittiä Tammelan puistokatu - Pohjolankatu - Naistenlahdenkatu - Rauhaniementie. Paluusuunnassa reitti on päinvastainen."

 Tällainen nopea bussireittipäivitys, etten kirjoituksillani bussireiteistä johda ihmisiä harhaan... Niin, että menkääs ihmiset taas "vanhaan paikkaan" bussia (linja 2) odottelemaan ensi maanantaina! ;) 

[Pitäsköhän ittekin oikein mennä...ihan vaan koska pääsee. :D]

                                                   -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti