keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Vielä on kesää (ja lomaa) jäljellä...

Moikkamoi! Nämä loman viimeiset kolme viikkoa osoittautuvatkin näemmä enimmäkseen reissuviikoiksi, mutta nyt olen taas täällä. Ainakin pari päivää. Ihan ensiksi täytyy sanoa, että kyllä on niinä muutamana aamuna, kun olen täällä nukkunut, todellakin huomannut, että nyt avolouhitaan tässä Soukkiksen kupeessa. Jyrinöistä on (mukamas) jo niin pitkä aika, että meinaa hiukan pukata pienimuotoista sydäriä, kun herää siihen äkilliseen yksilöjysäriin. Viimeksi (olikohan se) edellisaamuna klo 9.14. Hirrrrrmuinen jysäys, joskin nopea ja yksittäinen, mutta silti. ÄÄK! Älkää huomenna ennen aamukymmentä viitsikö... Ettehän?! Jos saa pyytää... Tsihhhi. ;)

En ole pariin päivään ketkunut tuossa tukimuurilla, joten luvassa ei ole kuvia siltä suunnalta. Tänään sitä vastoin kotiuduin Lapintien sillan kautta kotiin reissultani. Silta näytti valtavan rakenteelliselta.. (Yyh ja ääk, näyttäis olevan puhelimen kamera hiukan pyyhkäsyn tarpeessa, ilma nimittäin oli kyllä melkoisen kirkas silloin, kun otin kuvan.)
Lapintien ylikulkusillan tola 22.7.2015
Pari päivää sitten minun oli ihan pakko käydä iltasella yhdessä salapaikassa. Tai ei se mikään salapaikka oikeastaan ole, ihan virallinen väliaikainen (avolouhintatyönaikainen) kiertotie vainen... *huoletonta viheltelyä.* Tässä muutama kuvanen. Saattanette arvata missä Anuliina seikkaili. ;D
Näsijärvinäkymiä 20.7.2015
Kiertotien testausta Näsijärven rannassa 20.7.2015
Kiertotien testausta ja Näsijärvinäkymiä 20.7.2015
 Hyvin toimii kiertotie. Hiljaista oli. Ja kaunistakin. ;)

Louheen määrästä kyseisellä reissullani tuli mieleeni, että satuinpa lukemaan netti-Hesarista artikkelin, jossa kerrottiin minne rantatunnelin louhijat seuraavaksi menevät: Blominmäen jätevesiluolien louhinta alkaa syyskuussa
"Lemminkäisellä tulee olemaan työmaalla vuodenvaihteessa satakunta erilaista louhintatyöntekijää, kuten porareita, panostajia ja erilaisten ajoneuvojen kuljettajia, kertoo Lemminkäisen infraprojektien johtaja Harri Kailasalo. Työntekijät tulevat Tampereelta, jossa on saatu rantatunneli louhittua."

Ni. Sinne menevät. Hassua, mutta en ole ikinä ennen tullut ajatelleeksi, että jatkuvasti jossain päin Suomea louhitaan ja louhitaan ja louhitaan. Sitä kiinnittää nykyään huomiota ihan uudenlaisiin asioihin. Myös käsitykseni metelistä on todellakin saanut ihan uuden merkityksen. En ihan heti ala väittää mitään pikkumetakkaa häiritseväksi... Kaikki tosiaan on niin kovin suhteellista. ;)
Joo, taitaa minun elämäni tosiaan jakautua aikaan Ennen Tunnelia (ET) ja aikaan Jälkeen Tunnelin (JT). Parhaillaan sitten kai elellään Tunnelielämän (TE) vaihetta. ;)

Noin, ei mulla muuta, kunhan pistäydyin hiukan juttelemassa tunnelijuttusia. Ksau taas!

                                                                       -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti