keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Ensimmäiset melueste-elementit valettu! Wohoo!

Ensimmäiset melutaidegallerian elementit valmiit!
Kuva Frei Zimmerin FB-sivuilta
Piti mennä ajoissa nukkumaan, mutta en minä nyt päässytkään. Piti ihan tulla heti hihkumaan Frei Zimmerin FB-sivuille juuri ilmestynyttä kuvaa. "Melutaidegallerian ensimmäiset elementit on valettu Parman tehtaalla. Paikalla taiteilija Teija-Tuulia Ahola ja assistentit Laura Lehtinen ja Tiina Lähteenmäki."

 Kertakaikkisen HIENO! Minä ainakin tykkään tuosta (kuvassa olevasta elementistä) tosi paljon. Tykkäsin kyllä useammastakin melutaidegalleria-illassa esitetystä taideaiheesta. Tulispa se tänne meidän Soukanlahden meluesteeseen. [EDIT. aamulla: tulee se, juuri tänne.] Ainakin niitä pitäisi alkaa asennella näinä päivinä tänne... Ja luontoteemaisiakin pitäisi niitten oleman.  Hyvä tunnelma on joka tapauksessa tuosta koko  meluesteestä. Siitä voi tulla vaikka kerrassaan miellyttävä. :D

Ei mulla muuta. Hyveli yöteli...

                                          -Anuliina

PS. Nytpä tuli mieleeni, että tuossahan sanotaan, että ensimmäiset elementit on nyt valettu... Eikä, että ne on valmiit. Onkohan se tässä tapauksessa sama asia? No, tuollaisenaankin se olisi mahdottoman kaunis. Muistan kyllä tuon kuvion värikkäänä. Minun lempiväreissänikin ne olivat vielä... Huippua! Väreillä tai ilman.

1 kommentti:

  1. Kiitos blogista, mielenkiintoista lukea projekteista. Hienoa että elementit saatiin valettua. Kuinkahan usein niihin täytyy tehdä betonirakenteiden injektointi? Meidän tuttu kertoi, että heillä olisi sille tarvetta.

    VastaaPoista