sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kattellaan kaikessa rauhassa ;)

Haluatteks tietää miltä Lapintien silta näyttää? No, halusitte tai ette, minä kerron silti. :D Äsken kotiutuessani viikonlopun reissultani kävelin nimittäin kotiin Pajakadun kautta. Siltaa on kivempi kytätä (eli kuvata), kun siellä ei ole työmiehiä ympäriinsä. Minulla on sellainen tunnelma, ettei ne varmaan halua päätyä näihin kuviini. Mutta Lapintien ylikulkusillan tola on tällä hetkellä siis seuraavanlainen:
Lapintien silta  24.5.2015
Lapintien silta remontissa 24.5.2015
Lapintien silta  24.5.2015
Lapintien silta remontissa 24.5.2015
Meinaa oikein jännittää, että miltä se mahtaakaan näyttää sitten, kun siinä ammottaa pelkkä tyhjyys.

Mitäs sitten... Huomasin juuri, että hyvänen aika, huomenna alkaa toukokuun viimeinen viikko. Ja ihan kohta on siis kESÄkEsÄKESÄ!!! JEI! Eikä kesälomaankaan ole enää kuin neljä viikkoa! WOHOO!

No joo. Mietiskelin kuitenkin noita varsinaisen tunnelityömaan olevia ja tulevia työvaiheita.
Soukanlahdenkadulle aletaan varmaan nyt sitten hyvin pian asentaa niitä meluesteitä... Kurkkasin myös Liikenneviraston sivulta Rantatunnelin hanke-esitteestä noita rakentamisen työvaiheiden aikatauluja.
Kuva Rantatunnelin hanke-esitteestä
Louhintatyöt valmistuvat siis neljä kuukautta etuajassa. Se kai tarkoitaa, että lujitus- ja rakennustyötkin loppuvat sitten aiemmin. Kai. "Aikataulussa ollaan" ...taisi Mulari todeta jossain tunnelijutussa tuossa vähän aikaa sitten. Mutta ollaankohan edellä muutenkin kuin louhintojen osalta...
Mietiskelin lähinnä tätä kotiani. (Ja tietty sitä lähenevää lomaa. Hihii..) Sitä mitä huudeilla seuraavaksi mahdetaan tehdä. Joko jo noita teitä... "Santalahden ja Naistenlahden eritasoliittymien väylärakentaminen aloitetaan sen jälkeen, kun johtosiirrot on saatu valmiiksi."
Nooh, ei se nyt ole niin justiisa, kattellaan kaikessa rauhassa. Mutta mielenkiinnolla odotan meluesteen asentamista.

Kävin muuten viikolla iltakävelyllä Lapinniemessä ja napsin muutaman kuvan silläkin matkallani. Kävelin muuten ihan laillisia reittejä Lapinniemeen. Marjatan ylikulkusillalta nappasin kuvaa Tunturipuiston huudien tolasta.
Kuva Marjatan ylikulkusillata 21.5.2015
Rauhaniemen silta ja pikkuisen tunnelin suuaukkoja 21.5.2015
Piti ottaa lähempääkin kuvia sillasta, mutta siinä oli juuri työmies kaivurilla hommissa. Ja kauhoikin menemään siinä aivan sillan päässä, joten en uskaltanut mennä sinne hillumaan, olisi voinut tulla vaikka kauhasta pataan. ;)
Kuva Lapinniemestä 21.5.2015 iltasella
Takaisin kävelin Pursiseuran ja satamatoimiston vierestä, koska ihmeekseni venerannan kevyen liikenteen väylä olikin aivan käytössä, vaikka sen piti olla sulki pari kuukautta vapusta alkaen... Hmmm.... Outoa.
Iltakävelyllä 21.5.2015
Jahas, ei mulla nyt taaskaan taida olla muuta hölistävää. Huomenna ilmestyneekin taas uusi asukastiedote ja kertoo meille mitä hommia on luvassa huudeille lähipäivinä.

                                     Ksau!
                                                               -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti