maanantai 25. toukokuuta 2015

Toukokuun viimeinen maanantai -hihii :)

Mm. näitä kuvan "helmet covers"eja saa tilata täältä :D
Törmäsin Pinterestissä yllä olevaan kuvaan ja päätin jakaa sen täälläkin. Ihan vain, koska mieleeni nousi oitis kuva tunnelimiehistä erilaisine kypäräsuojuksineen käyskentelemässä työmaalla ja ajelemassa tunneliin autoillansa... Hiihhi... Ai että olis hienoa! Ja varmasti vaihtelua tunnelimiehillekin. Suosittelen lämpimästi. Tirsk. :D No mutta,"leikki sikseen ja pylly pois tyynyltä".

Tämän päivän varsinainen asiaosuus seuraakin sitten tässä:
Asukastiedote 25.5.2015 kertoo seuraavaa:

Viikko 22/2015 Rantatunnelityömaalla

Liikennetunnelia on louhimatta enää 200 metriä. [VOU! Mietiskelinkin just eilen, että paljonkohan on louhimatta. Enkä viitsinyt mittatyökaluilla seurantapalvelussakaan tällä kertaa, kun viimeksi en saanut oikeita lukemia. Vaikka lähellä olikin. Mutta vastaus tulikin hetimiten täträ kautta. Kivuutta.] Louhimattomat osuudet ovat:
• eteläinen liikennetunneli Kanta-Tampellassa 45 metriä
• pohjoinen liikennetunneli Amurissa 70 metriä
• eteläinen liikennetunneli Amurissa 85 metriä

Naistenlahti:
  • Avolouhinta jatkuu Tunturipuiston kohdalla syksyyn saakka.
  • Keskiviikkona alkaa maansiirtokuljetukset Tunturipuiston kohdalla sijaitsevalta työmaa-alueelta Parantolankadun reunatäyttöihin Tunturikatua ja Välimaankatua pitkin.

Santalahti:
  • Uusia työvaiheta ei ole alkamassa.
  • Tikkutehtaan kohdalle toteutettu kevyen liikenteen kiertotien käyttöönotto onviivästynyt. Kevyt liikenne ohjataan kiertotielle lähiviikkoina.

Ja Rantatunnelin fb muuten kertoi tänään, että Santalahdessa on porapaalutettu viikko sitten tiedätte-kyllä-minkä perustuksia. Siellä valmistaudutaan siis syksyllä työmaalle saapuvan tiedätte-kyllä-minkä pystyttämiseen. (Epätietoisille tiedoksi: Ilmanvaihtopiipun.)

Höh, Soukanlahdenkadun meluestettä ei muuten mainittukaan, vaikka viimeistä toukokuun viikkoa viedään. Ehkä elementit eivät siis vielä ole valmistuneet.

Maanantaipostaus -CHECK!

                                                                   -A.

2 kommenttia:

  1. http://nyt.fi/wumo/s1305957923013

    Terkuin: Kimmo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *Tirsk* :D

      Mä luen aina vaan Fingerporin, täytynee alkaa seurata tuota Wumoakin. :DD

      Poista