tiistai 27. lokakuuta 2015

Kotimatka Osmonpuiston kautta

Vietinkin tänään (loppu)osan työpäivästäni poikkeuksellisesti Tammelassa ja sikispä kotimatkani kulki halki Osmonpuiston.  Ajattelin siis tietenkin napata sieltä muutaman kuvan.
Yhteyts Peltokadulta Naistenlahdenkadulle on poikki. (271015)
Kävi kuitenkin niin, ettei Osmonpuistosta oikein enää saanut kummosiakaan kuvia, koskapa oli jo alkanut hämärtää. Sekin yksi kuva, jossa olisi jotain tolkkua muuten ollut, oli tarkentunut ihan mihin sattuu. Eli ei näissä uusia kohteita edes näy. Lukuunottamatta tuota ekaa kuvaa. No, ei se kai ole nii justiisa. Otin sitten pari kuvaa "vanhoista" paikoista..
Yhteys Naistenlahdenkadulta (tulevalle)
Ratapihankadulle rakenteilla. 27.10.2015

 
Yhteys Naistenlahdenkadulta (tulevalle) Ratapihankadulle rakenteilla. Näkymä Kastinsillalta työmaalle 27.10.2015.
Rantatunnelin FB:ssä on kuitenkin lähikuvia tuolta varsinaiselta työmaalta, ihan kolmin kappalein.  Siellä on siis aloitettu avolouhinta. PMK:n nurkilta lähdettiin ja siirrytään vähitellen Osmonpuiston suuntaan. [May The Force Be With You, lähitalojen asukkaat.] 
Onneksi sentään, mikäli oikein  olen ymmärtänyt, Osmonpuistoa ei tässä rytäkässä aivan hirvittävästi rouskita, vaan se säilyy kutakuinkin entisellään. Tukimuuri tulee länsipää(kösenyton?)hän ja parit portaat.
Muutama puu oli kyllä työmaa-aitojen "siellä"puolen, joten ne saattavat kaatua tukimuurin tieltä. Toivottavasti ei kuitenkaan. Enää yhtään puuta.

Laitankin tähän kuvan, jonka taannoin otin asukasillassa. Siinä käy ilmi mitä tuohon ollaan nyt rakentamassa.
Yhteys Naistenlahdenkadulta Ratapihankadulle on
rakenteilla. Kuva Rantatunnelin asukasillasta 1.10.15.

No joo, Soukanlahdenkadultakin nappasin muutaman kuvan, vaikka ne taitaa olla melko samanlaiset kuin eilenkin... Meluesteen perustuksista ei tainnut eilen kuvaa olla. Kai. Muistaakseni.
Meluesteen perustukset vaiheessa. (271015)
Ainakin eilistä vähän enemmän täyttömaata näkyvissä! (271015)
Hassua ja hiukan hämmentävää oli se, että tänään myös työasioiden tiimoilta sivuttiin Ranta-Tampellaa ja Santalahtea (kuin myös Eteläpuistoa). Ne kun edustavat  minulle nimenomaan tätä tunnelielämän puolta. Ne ovat minulle siis etupäässä "tunneliasioita". Tai olivat.

"Niin se maailma muuttuu Eskoseni. " (Sanois Aleksis Kivikin tähän.)

                                                   -Anuliina

Edit, hiukan myöhemmin: Ai niin, kansalaisaloite (varhaiskasvatuksen lapsiryhmien henkilöstömitoituksesta ja ryhmäkoosta) ylitti tänään 10 tuhannen rajan. Wohoo! :) (Siellä on 10 075 nimeä just NYT, klo 19.24.) Lisää kannattajia kuitenkin tarvitaan vielä. Jos vaikka et vielä ole allekirjoittanut, niin teepä se vaikka nyt. Kiitos. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti