tiistai 13. lokakuuta 2015

Tapahtumia, kovasti tapahtumia

Aamulla heräsin p o  r  a  n  p ä r i n ä ä n (hittohemmetti) luullakseni joskus puoli seiskan aikoihin, kelloa katsoin vasta 6.40. Katsotaan, josko huomenna onnituisi vaikka tuo nukkuminen edes siihen seiskaan saakka. Hmph.

Lähtiessäni töihin ennen kasia moottorisaha lauloi jo, kaiketi jossain Kastinsillan kupeessa. Lapitien sillan työmaata lähestyessäni kävikin sitten selväksi, ettei sillasta tule entisenlaista, ei ollenkaan.
Lapintien sillan rakennustyömaa aamulla 13.10.15
En osaa edes arvella millainen siitä lopulta tulee, mutta iltapäivällä näytti joka tapauksessa tältä.
Lapintien sillan rakennustyömaa iltapäivällä 13.10.15
Lapintien sillan rakennustyömaa iltapäivällä 13.10.15
Taitaa muuten olla niin, että päässäni kaikki lähitienoon työmaat näyttävät ehdottomasti paljon dramaattisemmilta kuin ne todellisuudessa ovatkaan. :) Hiukan tähän suuntaan...
Niin on dramaattista. ;)
No, käväisin Kastinsillan kulmalla tsekkaamassa puutilanteen. ÄÄK! Sopisi taas tähänkin se muinoin työmaa-aidassakin komeillut: "MISSÄ PUUT?" Tätä tietysti osasin odottaakin, mutta ei se silti kivalta näytä. Eikä tunnu.
"Missä puut?" Yhteyttä Naistenlahdenkadulta tulevalle
Ratapihankadulle valmistellaan, puut on jo kaadettu. (131015)
Kurkistin luonnollisestikin myös tirkistysaukosta. Siellä oltiinkin alettu jo nikkarointihommiin.
"(Tunneli)Miehiä töissä" Näkymä Kastinsillan tirkistysaukosta (131015)
Olin jotenkin niin mietteissäni noista puista (tai niiden puuttumisesta) ja Lapintien sillasta, että unohdin kokonaan katsella tunnelityömaalle. [Koko Armonkallio tulee muuttumaan aivan tavattomasti. Mietiskelin, että jääkö täällä tavallaan mikään ennalleen. Eipä kyllä juurikaan jää, kun tarkemmin ajattelee. Täällä oli paljon kaunista ja asioita, joista pidin. Kohta kaikki täällä on myllätty. Se saa mielen kyllä vähän alakuloiseksi.]

Muistin virkistämiseksi kuva Lapintien sillasta "ennen". Otin kuvan joskus ennen kuin siltaa alettiin purkaa. Niin kaunis oli se. ♥
Lapintien silta ennen purkua. Se 1922 rakennettu. ♥ 
Niin, siitä tunnelityömaasta. Rantatunnelin FB:ssä oli kuva työmaan tilasta. Siellä on näköjään jo asfaltoitu ja työtunnelissakin näyttäisi siltä, että on käytetty nyt sitä vasaraakin sitten..

Kun nyt eivät huomenna päristelisi tuolla alhaalla kovin aikaisin. Olisi tosiaan vielä iltavuoro ja sitten loppuviikko vapaata.
Täytyy sanoa, että en kuitenkaan ole ollenkaan yllättynyt, että täällä taas porat pärisee (piiiitkän tauon jälkeen) aamutuimaan. Miksikäs ei pärisisi, onhan minulla lomanen. 

No, ehkä huominen onkin hyvä.

                                              -Anuliina


EDIT keskiviikkoaamusella kasilta: Tunnelista ei ole kantautunut ääntäkään. Ja tänään alkaa loma. Ilon päivä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti