tiistai 17. joulukuuta 2013

Ääk!


Olin niin tuudittautunut ajatukseen, että räjäytykset aloitetaan vasta alkuvuonna, että kuvittelin oloni olevan auvoisa vielä pitkään. Tänään kävi ilmi, että avolouhinta aloitetaankin jo huomenna... Nyt se sitten alkaa. Uuh.. 

Sain myös uutta tärinätietoa: Talomme kellariin(?) on asetettu tärinämittari, jota käydään tsiikaatsekkaamassa joka kerta, kun räjäytys on tehty. Siitä sitten tärinämies näkee, pitääkö himmata vai voiko laittaa vielä vähän stydimpää räjähdettä seuraavaan paukkuun. Hmm..

Eilen kuulemma on myös tuohon ikkunani välittömään läheisyyteen käyty poraamassa reikä, joka ulottuu aina tuonne kallion sisuksiin asti. Oli kuulunut kuulemma hillitön meteli aina viiteen saakka.. Onnekseni joku sisäinen ääni kehoitti minua menemään jouluostoksille suoraan töistä. Säästyin poraamisen riemuilta.

Asiasta toiseen... Miksiköhän muuten lähitalon asukkaita ei informoida näistä työmaa-asioista tarkemmin? Liikenneviraston sivuillakaan ei ole tarkempaa tietoa, ympäripyöreitä aikatauluja, jotka on tehty jo silloin hankkeen alussa. Liikennejärjestelyjen osalta tiedotetaan kyllä. 

Jotenkin auttaisi, jos tietäisi miten kauan louhintaa tms. tehdään ja milloin se loppuu. Jos loppuu. Jos se ei lopukaan ollenkaan ja siksi eivät raaski tiedottaa. ;) Ja meinaako ne duunata tuolla joulunpyhät pääksytysten? Sitä en sentään uskoisi. Vaikka mitä se oikeastaan edes minulle kuuluu. Minähän vain asun täällä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti