torstai 5. joulukuuta 2013

Tunnelimiehet vol 1

Ensimmäinen Tunnelimieskosketus -CHECK! Tai siis ei nyt varsinainen kosketus, vaan keskustelu. Kotimatkalla tunnelinsuulla seisoksi kolme Tunnelimiestä. Kaikilla oli ne sellaiset Rantatunneli-takit. 


(Missäköhän ne minun vaatteeni viipyvät? Viittaan tähän artikkeliin, josta kuvakin on peräisin, ja jossa selvästi sanotaan, että vaikka kaikilla ei Rantatunneli-takkia vielä ole, kaikki sellaisen saavat. ;) No, joo...)

Pysähdyin ja kysäisin milloin he aikovat aloittaa tämän kallion räjäyttelyn. "No tuota..." sanoi yksi. Selvästi empivät v o i k o  n ä i l l e   a s u k k a i l l e puhua ja mitä niille voisi sanoa. 
No, osoitin ystävällismielisyyteni (ei ole Tunnelimiesten vikaa se mitä täällä tapahtuu...) sanomalla hyvin ystävällissävyisesti, että kiinnostaa vaan tietää milloin se varsinainen jytinä alkaa. Sanoivat sitten, että ensi vuoden puolella aloitettaisi vasta varsinaisia räjäytyksiä. 
Kun tiedustelin tämän puolisen kallion töistä yleensä (ja tietysti kerroin, että kysyn vain, koska se edellinen  kallion kuopiminen piti melkoista metakkaa, ja luulin, että talon seinästä tullaan läpi) niin vastasivat siihen, että "kyllä täällä kalliolla aletaan jotain hommia jo ensi viikon alussa tehdä, mutta me luvataan pysyä tällä puolella..." 

Minä kiitin tiedoista ja toivotin hyvää itsenäisyyspäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti