tiistai 8. syyskuuta 2015

I come in peace

(memegenerator.net)
Pikkuinen ja pikainen muistiinpano tänne:
ÄÄK! Kuulen taas ääniä. (En suinkaan niitä sellaisia päänsisäisiä. Ahahhahaha! Muutkin ovat nimittäin kuulleet niitä.)

En  pysty paikallistamaan tarkkaan mistä äänet tulevat. Niitä on kuitenkin kuulunut säännöllisen epäsäännöllisesti nyt vähän aikaa. Ehkä viikon? Ei kuitenkaan öisin. Tänään niitä kuului taas. Vähän väliä. Viimeksi tuossa hiukan ennen ysiä. (Ja taas varttia yli.) Kuin metallikiskoja pudoteltaisi lattialle ja raahattaisi lattiaa pitkin.. Jossain ihan seinän takana. Kristallin kirkkaasti kuuluu. Eikä tule naapurista, eikä yläkerrasta..

Panin kaiken toivoni talon väkeen, ehkä joku vain remontoi täällä. Eihän ne voi tulla tunnelista. Ei sieltä enää VOI, ei ainakaan pitäisi, kuulua mitään... Eihän? 

Tiedustelin asiaa naapureilta.  Ei kuulu täältä. Ei naapurista eikä yläkerrasta. Hmm... Hiukan meinaa hermostuttaa ajatus, että ne tulee tuolta alhaalta. En kuitenkaan voi olla varma.
Pystyn kyllä elämään näiden äänten kanssa, nyt. Eivät ne itsessään minua hetkauta. Ei siitä ole kyse.  Kyse on siitä, kantautuvatko ne jostain, mistä äänten ei tänne enää pitäisi kantautua. Ja jos kantautuvat, kantautuuko sieltä jotain tulevaisuudessakin? Jotain mitä ei pitäisi.
Toivoakseni huoleni on turha. Eikä minulla tästä edes oikeastaan ole huolta. Tuli vaan mieleen. Meinasi hiukan huolestuttaa.

Täytyy kai ottaa selvää mitä täällä tapahtuu. Vai tapahtuuko mitään. En kyllä tiedä keneen nyt pitäisi olla tunneliasioissa yhteydessä, kun Jarkkokin on kaiketi jo lähtenyt muihin tehtäviin. (Lyly? Tyynismaa?)

 Joka tapauksessa: "I come in peace!"

Semmosia tänne.

                                  -Anuliina

(Hallituksen hommista en ajatellut avautua täällä. Paitsi, että arvatkaapas kenelle piti napsahtaa just joulukuun lopussa ne 38 lomapäivää, 15 vuotta työhistoriaa täyttyy silloin. No, eipä taida napsahtaa lomia... Mutta lisää lapsia napsahtaa kyllä. Voi kiitos Suomen hallitus.) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti