torstai 3. syyskuuta 2015

Kumpi susi voittaa?

Hiukan on hermoa tässä kiristellyt edelleenkin, mutta koitan nyt jotenkin selviytyä tästä. Vaikka sitten väkisin. "Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!" ...tai jotain sen suuntaista. No, ei kai sentään. :)
(memegenerator.net)
Silmiini osui netissä surffaillessa seuraava teksti:
Christopher "K. Germerin kirjassa Myötätunnontie kerrotaan isoisän ja lapsenlapsen keskustelusta:
Vanha cherokee-intiaani kertoi eräänä iltana lapsenlapselleen ihmisten sisällä tapahtuvasta taistelusta. Hän sanoi: ”Poikani, meidän kaikkien sisällä taistelee kaksi ’sutta’.”
”Toinen on Paha. Se on kiukku, kateus, mustasukkaisuus, suru, katumus, ahneus, ylimielisyys, itsesääli, syyllisyys, inho, alemmuudentunne, valheet, väärä ylpeys, ylemmyydentunne ja ego.”
”Toinen on Hyvä. Se on ilo, rauha, toivo, tyyneys, nöyryys, lempeys, hyvänsuopuus, empatia, anteliaisuus, totuus, myötätunto ja usko.”
Lapsenlapsi ajatteli asiaa hetken ja kysyi sitten isoisältään:
”Kumpi susi voittaa?”
Vanha cherokee vastasi yksinkertaisesti:
”Se, jota ruokit.”

(teksti: Hidasta elämää, hidastaelamaa.fi)

Mä nyt ajattelin ruokkia sitä kivempaa niistä. 

Tummelmat sikseen. Minulta olikin mennyt ihan ohi yks juttu, jonka Rantatunneli oli ystävällisesti tänään fb-sivullaan postannut: Aamulehden Klippi: Tunnelin tekijät osa 1.  
[Olisin hyvin voinut jutella niille vähän minäkin, noin niinku asukkaan näkökulmasta.. Tsihhhii! Eli en olisi. :D] Kakkosta ootellessa. Hassua, kun klipissä tunnelia on vielä louhimatta vaikka kuinka paljon. Siitä tuntuu olevan jo ikuisuus, kun saivat sen louhittua. 
On siellä fb-sivuilla ollut viime päivinä näköjään paljon muutakin; konehuonehommia ja sen sellaista, kummaltakin työmaalta.

Meluesteeseen ei sittenkään ole vielä noussut uutta elementtiä. (Ei siitä muuten ollut mainintaa viime asukastiedotteessakaan.) Vai miten sen pitikään olla... No, ei kai sillä ole enää niin kovasti väliä. En minä odota enää kovin innokkaana mitään uutuuksia näille huudeille. Sen verran kuitenkin harmittaa. Tästä suosta koitetaan nyt jotenkin  kiivetä kuivalle maalle. 

No, mäpä taas menen. Iltahommia tiedossa, on käytävä vähän juttelemassa kaikenlaista vanhempainillassa. Ksau.
                                                        -A.
                                                                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti