maanantai 28. syyskuuta 2015

Maanantai (normipäivä -ei mitään erikoista)

Naistenlahden tunnelityömaa Kastinsillan tirkistysaukosta 26.9.15
Koitin nähdä kauneutta vallitsevassa ympäristössä. Mutta se on lopulta katsojan silmässä kyllä sitten se kauneus. (Viittaan nyt siis tuohon kuvaan.) Saattaahan tuo näkymä olla hitusen miellyttävämpi, kun vähän muokkaa ja tällää kylkeen glamourin hehkua. Hihhi.

No joo, asukastiedote 28.9.2015 ei tällä kertaa kerro oikeastaan valtavasti mitään uutta.
Gastumin kaasuputken liitostöistä aiheutuu lyhytkestoista voimallista melua täällä Naistenlahdessa keskiviikkona klo 18-23 välisenä aikana 15 min.  Ja Santalahdessa huomenna, tiistaina, klo 18-19 välillä sen samaisen 15min.
Santalahdessa alkaa (on alkanut) myös louheen murskaus, joka kestää kolme viikkoa.

Liikenneviraston sivuilla mainitaan vielä uudesta "liikennejärjestelystä" näillä huudeilla: Lokakuun puolivälissä Naistenlahdenkatu suljetaan Pohjolankadun ja Peltokadun välillä.

Tunnelmista ei paljoakaan sanomista. Ihan perusfiilis. Jonkin verran jyskäsi, kun kotiuduin, mutta se loppui jo ajat sitten. Tässä nyt elellään ja ootellaan päivä kerrallaan ja katsotaan miten tämä homma etenee.
Josta tulikin mieleeni, että tuohon meluesteeseen ei ole taidetta meidän kohdalle edelleenkään ilmaantunut. Ajelin tänään sitä kautta kotiin, mutta ennallaan oli tukimuurin betonielementit.

HEP! Nyt (18.03) kuului jälleen metallista räimettä. Sellainen yksittäinen roimaisu. Mikä ihme se voi olla?
Rantatunnelin FBssä oli kyllä kuva teknisten järjestelmien asennustöiden etenemisestä... Mutta ei siinä ainakaan mikään näytä sellaiselta rämisevältä. En tajua. Mysteeriääni. No, se joko jää sellaiseksi tai selviää. Ei voi tietää.

Joopasen joo, nyt täytynee lopettaa. (Ja ryhtyä siivouspuuhiin. Yyyh!) Ei minua muutenkaan kyllä nyt oikein jutteluta.  

Mutta sovitaan, että tästä viikosta tulee oikein hyvä ja hieno. Joo, kannatetaan!

                                                           -Anuliina

EDIT hiukan illemmalla: Tämä on nyt ihan täysin asian vierestä, mutta oli ihan pakko tulla kertomaan, että tää onkin hyvä tää älä-siivoa-viikonloppuna-ollenkaan-vaan-relaa-ja-siivoa-sitten-yksi-huone-kerrallaan-arkena-ja-palkitse-itsesi-joka-kerta-lasillisella-punaviiniä -metodi.
Makuuhuone -CHECK!
Suosittelen, ei ota voimille eikä edes ole ollenkaan vastenmielistä tämä. :D Ai niin, kippis! Tsihhi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti