perjantai 3. huhtikuuta 2015

Hyvää pääsiäistä!

Hyvää pääsiäistä! (happyeasterimagesx.com)
Tunnelielämä on ollut melkoisen seesteistä. Siksipä tänne en ole hirmuisesti kirjoitellutkaan. Muuten täällä ympäristössä myllätäänkin sitten minkä keretään.

Eilen polkastessani töihin havaitsin, että Lapintieltä oli kaadettu yksi iso puu... Mitäs puita ne muuten onkaan? Lehmuksiako ne ovat...
Kotiin tullessani niitä olikin sitten pistetty pinoon jo ainakin viisi (mahdollisesti kuusi). Voi nyyh. Ymmärrän kyllä, että siltatöiden edestä puita on (ehkä) kaadettava, mutta harmillista se on silti. Varsinkin, kun täältä on kaadettu niin  paljon vihreää muutenkin.
Melko puutonta. Melko karua. Taas. Lapintie 2.4.2015
 Tällä viikolla heräsin yksi aamu ihan hirveään pajatukseen. Taas pajatti tyynyssä ihan kunnolla. Mietin hetken, että MITÄ IHMETTÄ ne siellä tunnelissa nyt oikein tekevät, kunnes muistin, että näin Kaarikatu 9:n pihalla sellaisen 'hajoitetaas hiukan asfalttia' -jättiläiskoneen. Ja kyllä vain, se siellä pisti pihaa uuteen uskoon vielä töihin lähtiessäni. Ei tullut tunnelista se metakka siis. Mietinkin onkohan allianssi saanut tulikivenkatkuista viestiä tästä pajatuksesta johtuen... Luulisi kuitenkin, että "Kaarikadun työmaa" on kyllä havaittu täällä mäellä. 

Edellisyönä(köhän se oli) sitten taas heräsin aamuyöstä joskus neljän aikoihin, tyynyni antoi jälleen meluvaroituksen. Melko vaimean, mutta tuntui siltä, että jotain rallia tunnelissa kyllä ajettiin. Kun nostin pään tyynystä, mitään ei kuulunut. Ralli alkoi kuitenkin jälleen, kun asetin pääni pielukselle. Hämmentävää. Mitään yöllistä metakkaa ei ole kantautunut tunnelista pitkiin aikoihin. Toivottavasti tämäkin oli jotain muuta. Tai toivottavasti se ei enää toistu. En tiedä mitä se oli, en lähettänyt edes sähköpostia kyselläkseni onko minulla päässä vikaa vai oliko siellä tosiaan rallit. Seurataan tilannetta ensin ja kysellään vasta sitten. ;)

Rantatunnelin FB-sivut kertovat, että Naistenlahden aallonmurtaja on valmis. Siellä on viikolla ollut myös Santalahden tunnelin katselmoinnista kuvia. Käykääs katsomassa. (Noista linkeistä pääsee kuviin suoraan.)

Siellä muistutetaan myös ensi keskiviikon asukasillasta. Ja toivotetaan hyvää pääsiäistä: "Allianssi toivottaa Hyvää Pääsiäisenaikaa! (kuva Niko Hyppönen) Ensi viikon keskiviikkona 8.4. on asukastilaisuus, muistakaahan tulla kuulemaan hankkeen ajankohtaisista asioista."

Josta tulikin mieleeni, että tällä kertaa saattaa käydä niin, etten itse pääse/ehdi paikalle. Taloyhtiön hallituksen kokous nimittäin laitettiin kuin laitettiinkin samalle päivälle, vaikka muuta toivoin. Hmph.. Hemmetti. No, ehkä minä toivun tästä. Ehkä en. ;)


Kakkostaulun maalaus sujuu ihan jees. Piippuvalinta sekoitti tosiaan pasmani ja suunnitelmani, taulusta nimittäin jäi päätöksen myötä pois kaikki dramatiikka. No, kattelaan mitä siitä tulee. Maalatessa joka tapauksessa mieli lepää, se on erittäin rentouttavaa puuhaa.. Parhautta.

Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille! Olkaas kiltisti.

                                                      -Anuliina

Ja kun kerta taas kaatuu puita, niin laitetaas loppuun vielä tämä Joni Mitchellin Big Yellow Taxi....

"They took all the trees
Put 'em in a tree museum  
And they charged the people
A dollar and a half just to see 'em

Don't it always seem to go
That you don't know what you've got
Till it's gone
They paved paradise
And put up a parking lot"

 "I wrote 'Big Yellow Taxi' on my first trip to Hawaii. I took a taxi to the hotel and when I woke up the next morning, I threw back the curtains and saw these beautiful green mountains in the distance. Then, I looked down and there was a parking lot as far as the eye could see, and it broke my heart... this blight on paradise. That's when I sat down and wrote the song." (lähde: Wikipedia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti