tiistai 7. huhtikuuta 2015

Ksau taas!

Liikenneviraston sivulta lukaisin jälleen asukastiedotteen 7.4.2015.

Viikko 15/2015 Rantatunnelityömaalla

Tämän vuoden toinen asukastilaisuus on keskiviikkona 8.4. klo 18-20 allianssin toimistolla (PMK:n talo, sisäpihan pohjoispääty), Erkkilänkatu 11. Tilaisuus on hankkeen koko vaikutusalueelle yhteinen. Tilaisuudessa kerrotaan työmaatilanteesta sekä tulevista uusista työvaiheista ja liikennejärjestelyistä.

Naistenlahti:
  • Rauhaniementien sillan kannen valu alkaa keskiviikkona 8.4. klo 7 ja jatkuu keskeytyksettä läpi yön. Valun arvioitu valmistumisaika on torstai 9.4. klo 12. Työstä ei aiheudu häiritsevää melua.
  • Rauhaniementien sillan kannen valussa käytettävä betoni tuodaan paikalle Paasikiventien (vt 12) kautta ja betoniautoliikenne voi ajoittain vaikuttaa liikenteen sujuvuuteen.
  • Ensi viikolla Aspinniemessä alkaa louheen murskaus. Työskentelyaika on ma-pe klo 7-18.
Santalahti:
  • Viikon 16 lopulla (17.-18.4.) Simppoonkadun linjausta ja liittymän paikkaa Kekkosentiellä muutetaan alla olevan kuvan esittämällä tavalla.
Kuva Rantatunnelin asukastiedotteesta 7.4.2015

Valutöitä siis luvassa näillä kulmilla. Ja louheen murskausta myös hieman tuonnempana. Tuosta louheen murskauksesta Aspinniemessä en muista viimeksi syksyllä aiheutuneen (ainakaan tänne minun kotiini) mainittavaa metakkaa.

Ehtinen muuten sittenkin asukastilaisuuteen. Taloyhtiön väki on niin ystävällistä, että kokous pidetäänkin täällä, eikä missään kaukana toimistoilla, ja sitä on aikaistettukin sen verran, että ehdin kuitenkin paikalle minäkin. Hyvä. :)

Hämmentävää on kuitenkin se, että on jo huhtikuu. Vuosi sitten taisi olla ne "ensimmäiset pahimmat hetket" käsillä. Tai siis totuus alkoi pikkuhiljaa valjeta koko karuudessaan ...ja hermo päristä samaa tahtia. Mutta nythän se on enää muisto vain. Tulee pian tikulla silmään, jos sitä alkaa muistella. Lopetan siis heti alkuunsa. :)

Kohta on kesä. Ja minulla on edessä piiiitkä loma, jos ne nyt sitten toteutuu toiveiden mukaisesti.. Hurraa ja jee!  Viime kesänähän vedin lomat minimiin, kun oli hiukan metakkata täällä kotonassa. ;) Mutta nyt ei taida olla. JIH!

Ei mulla muuta taas, huomenna sitten asukasiltakuulumisia.

                                                   -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti