perjantai 10. huhtikuuta 2015

Saapuminen -ilman arvoitusta

"Saapuminen ilman arvoitusta" akryylivärit, 30x40cm
Nonni. Kakkostunnelitaulu, 'Saapuminen ilman arvoitusta', valmistui tässä hetimiten asukasillan jälkeen. Sekin on akryylivärityö. Suurempi vain kuin edeltäjänsä, tämä on niinkin mittava kuin 30x40cm. Edelleen pitäisi reenata tätä akryylivärien käyttöä. Nyt on vain ollut niin seesteistä, ettei kolmanteen maalaukseen tunnu olevan tarvetta, aihe puuttuu. Tsihhhihhi... ;)

Ja kun en siellä asukasillassa alusta asti ollut, enkä siis myöskään noista Santalahden liikennejärjestelyistä tarkemmin tiennyt, niin mainittakoon nyt, että Rantatunnelin FB-sivut kertoivat tänään, että "Simppoonkadun ja Paasikiventien valoliittymä siirtyy reilun viikon päästä noin 300 metriä länteen nykyisestä paikasta. Sen jälkeen Lielahden suunnasta Simppoonkadulle ajetaan Paasikiventien eteläpuolella kulkevaa Rantatietä pitkin."

Samaa kertoili Aamulehtikin. JA tänään olikin jo ilmestynyt myös asukastiedote 10.4.2015 Liikenneviraston sivuille. Ensi viikon tunnelitöistä siinä kerrotaan seuraavaa:

Viikko 16/2015 Rantatunnelityömaalla

Liikennetunnelista on louhittu noin 86 prosenttia. Santalahdessa ja Naistenlahdessa tunnelissa tehdään louhinnan lisäksi jo maanrakennustöitä, verhousta ja elementtiasennuksia.

Naistenlahti:
  • Avolouhinnat päättyvät Tunturipuiston kohdalla keskiviikkoon mennessä ja alkavat uudelleen noin kuukauden päästä Rauhaniementien sillan vieressä.
  • Aspinniemessä alkaa louheen murskaus tällä viikolla. Se kestää noin kaksi viikkoa. Työskentelyaika on ma-pe klo 7-18.
Santalahti:
  • Viikon lopulla (17.-18.4.) Simppoonkadun linjausta ja liittymän paikkaa Kekkosentiellä muutetaan alla olevan kuvan esittämällä tavalla.
  • Simppoonkadun ja Paasikiventien valoliittymä siirtyy noin 300 metriä länteen nykyisestä paikasta. Lielahden suunnasta Simppoonkadulle ajetaan Paasikiventieneteläpuolella kulkevaa Rantatietä pitkin.

Kuva rantatunnelin asukastiedotteesta 10.4.2015

Noin, ei mulla sitten muuta kuin viikonloppuja! Moikko!
                                                                              -Anuliina
                  

4 kommenttia:

  1. Onpa hieno maalaus.

    VastaaPoista
  2. Sun pitää järjestää tunnelinavajaisissa pieni Tunneli-taidenäyttely ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhhi... :D Sepä oiskin hassua.

      Vaikka eiköhän noita tauluja vielä tule muutama lisää. Nyt, kun on maalaamaan kerta ruvettu. ;)

      Poista