keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Mikäs meillä on täällä tilanne?

"Keitätkö kahvia? Voisin samalla ottaa sillasta muutaman kuvan..." ...sanoi Anuliina ja kävi nopsasti naapurissa. ;) Sukulaisuus-etuus, kuvia nyt myös korkeuksista. Kas tässä.
Rauhaniementien silta 15.4.2015
Rauhaniementien silta 15.4.2015
Rauhaniementien silta 15.4.2015
Ja laitetaanpas sitten muutama kuvanen myös louhintatilanteesta. Väliaikatietoa seurantapalvelu Louhesta. (Minulla on muuten koko tunnelirakentamisen ajalta noita kuvakaappauksia aika ajoin seurantapalvelusta. Huomasin tuossa, kun kävin läpi kuvia koneeltani. Hassutti ihan katsoa niitä alun neljää louhintapalloa...)
Louhintatilanne 15.4.2015 "Naistenlahti", kuva Louhesta
Louhintatilanne 15.4.2015 "Santalahti", kuva Louhesta
Louhintatilanne 15.4.2015, kuva Louhesta
Huuu...vähiin käy. Mutta niin kai kuuluukin käydä, jos kesäkuun loppuun mennessä pitäisi olla louhittuna koko tunneli. Oi, miten ilostuttaa tuo alin kuva. NIIN vähän louhimatta. Tunnelielämän alkumetreillä en kuvitellut tätä etenemistä ollenkaan näin rivakaksi. (Joku asukasillassa mainitsi muuten samaa, että nopeasti on edetty ja kaikesta huolimatta  vähemmin ongelmin kuin oli kuvitellut.)

Neljä vuotta kestää...sanottiin silloin, kun tämä kaikki oli alussa. Minun mielessäni se tarkoitti kai neljä vuotta räjäyttelyitä. Ymmärsin toki, ettei se tässä kohdalla koko aikaa olisi. Tosin en osannut odottaa alkumetreillä aivan sitä mitä se sitten oli. En osannut odottaa oikein mitään ja sitten....  Niin. "Alun hankaluuksien" jälkeen elämäni ei juurikaan ole järkkynyt tunnelitöiden takia. Työmaan kuminoihin, ympäristön karuuteen, rytinään ja jysäreihin jostain tuolta kauempaa tottuu.

Mutta siihen piippuun tottuminen voi viedä hiukan kauemmin... Jo lähtökohtaisesti asennoituminen siihen tottumiseen on ihan eri luokkaa. Se kun ei ole ohimenevä vaihe. Ei kyllä ole tunnelikaan, mutta tuossa aiemmin puhuin tunnelitöistä. En yhä vieläkään tiedä mitä tunneli tuo mukanaan valmistuttuaan... Tuleeko haittavaikutuksia? Ja jos tulee, millaisia ja miten paljon. (Meteli, pakokaasut...) Koitan olla ajattelematta vielä niin pitkälle ja vain odotella mitä tuleman pitää, totutella aina pikkuisen kerrallaan.
Asioilla on tapana järjestyä. Mieleni on siis yhä positiivissävytteinen.(Ainakin kunnes toisin todistetaan.)

Rantsusta muuten näin jo untakin. Mutta se tuskin toteutuu. Hihhhii... Se oli vähän sellainen "Muumit Rivieralla" -tyyppinen uni ...ja ranta. :D
Saadaankohan mekin tällainen? (kuva: Muumit Rivieralla/Kino123.fi)
No, nyt on kai hyvä lopettaa tällaiseen rantatunnelmaan. Kohta kun on jo se kesäkin. :)
                                                            
                                                                   -Anuliina

Ps. TJ 760.

EDIT torstaina 16.4.2015, klo 18.18:
Ja tänään silta näytti tältä omalta pihalta katsottuna. Ovat poistaneet sieltä nyt niitä puisia muotteja, vai mitä tukirakenteita nyt olivatkaan. Niitä timpurien hommia joka tapauksessa.
Rauhaniementien silta, 16.4.2015
Ei mulla sitten muuta. Paitsi, että tämä on ehkä paras torstai ikinä. Siitä on hyvä mieli ja ihan onnellistuttaa, kun kuulin epätunnelielämääni liittyviä superhyviä uutisia. Huh, helpotuksen huokaus. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti