keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Synkkiä pilviä... synkkiä tummelmia

Ei pitäisi sanoa, että kaikki on hyvin ja hienosti, ettei pipoa kiristä yhtään. Kun heti alkaa näköjään kiristää. Tai paremmin sanottuna minulle nousi ahdinko ja mieli synkkeni melkoisesti juuri äskettäin. Kaiketi hetkellisesti. Toivottavasti hetkellisesti.

Kurkkasin tuossa kotiuduttuani töistä Rantatunnelin FB-sivuille. Ei ehkä olisi pitänyt. Siellä kerrottiin, että Naistenlahdessa ilmanvaihtopiipunpaikka alkaa hahmottua. (ÄÄK!)
Kuva Rantatunnelin FB-sivuilta 22.4.2015
No, minä lähdin välittömästi tukimuurille tarkistamaan tilanteen. Siis sen paikan. Salaa toivoin, että ehkä olinkin arvioinut piipun paikan väärin eikä se olisikaan yhtään suoraan näkösällä.  [Yeah right...You wish...] No, lienee sanomattakin selvää, etten ollut. 
Voi ei, voi, ei. Olisin mielelläni vielä elellyt kuvitellen, että ehkä se piipun paikka onkin jossain hiukan sivummalla, tai muistamatta koko piippua... Ainakin sinne lokakuulle asti.

Seuraavassa näkymä tukimuurilta. Siitä meidän talon ja pihanäkymän kohdalta.
Naistenlahden ilmastointipiipun paikka hahmottuu, 22.4.15. YYH!
 Samaisesta paikasta otettu kuva kodin suuntaan.

Siellä se koti on. (220415)
Suoraan näkösälle siis. :/ Seuraavassa kuva kotipihalta ja tukimuurilta. Piipun takana oleva aita merkattuna molempiin. Voiko enää paljon enempää kohdalla olla? No, onneksi se on vain 40-metrinen.. Ja sulautuu mukavasti ympäristöönsä. Ehkä sitä ei huomaa.... Eh...
Ylhäällä kuva kotipihalta.
Alhaalla tukimuurilta. (220415)
En melkein viitsi edes sanoa, että OLISI NYT EDES OLLUT SAAPUMISEN ARVOITUS!!! Huomatteko, en sanonut... Huusin. Hupsista.

Ai että.
                                                                                                               
Kylläpä meinaa ottaa voimille. Vaikka tiesinhän minä tämän. Jos jotain positiivista, niin ehkä tästä nyt alkaa sitten Anuliinan-ajatukseen-totuttelu-aika. Ettei lokakuussa sitten pärähdä niin pahasti, kun se piippu ihan oikeasti nousee tuohon. [Ai kamala. Ai kamala.] Yyh.  Olisi saanut olla nousematta. Vähän ahistaa, nyt jo. Eikä nyt varmaan pidä edes alkaa miettiä mitä sieltä piipusta sitten ulos puskee. 
  
Täytyy vissiin ensin hiukan ylireagoida, että sitten mielen tasaannuttua ei tunnukaan ihan niin kamalata. ;) 
Tämä piippuasia on vaan hiukan vaikea, ainakin minulle. Ja kai tässä nyt "sohaistiin pikkusen muurahaispesää" tuolla piipun paikan täsmentymisellä.
Olen pahoillani, mutta en vain kykene tästä piippuasiasta varsinaisesti iloitsemaan. Vaikka ei kai pitäisikään, ei kai kuulukaan tuntua siltä, että on suoranainen ilo saada tunnelin ilmanvaihtopiippu tuohon. Tuohon mihin se nyt eittämättä on tulossa.Vai?!

Semmoset tunnelmat täällä tänään. Kai ne tästä taas laantuu, niinhän se menee. Ainakin yleensä. "Kai mä tästäkin toivun", sanois Hanhiniemen Paulikin.
                            
                                                                             -Anuliina

Laitetaan nyt loppuun vielä kuva tuosta Rauhaniementien sillan tilanteesta. Jos vaikka tulis parempi mieli.
Rauhaniementien silta 22.4.2015
 Se sentään jo "kohta" avataan liikenteelle, reilu pari kuukautta enää... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti