tiistai 22. heinäkuuta 2014

Hey you -it's Wakie Wakie time!!


hiukan muokkasin tuota (alempaa arrhythmia-)tekstiä
Palasin eilen illalla mökkireissulta kotiin ja oli ihan hiljaista, täällä on nykyään kovin usein hiljaista. (JEE!!) Pihalla naapurit tosin sanoivat, että varmaan kyllä tulee vielä iltaräjäytys. No, ei tullut. Arvelin, että säästävät syystä tai toisesta räjäyttelynsä aamuun. Ja voi kuinka oikeaan osuinkaan..

Heti seiskalta räjähti, eikä mitenkään ihan pienesti räjähtänytkään. -Ai saatina, että ottaa muuten voimille herätä syvästä unesta sellaiseen kunnon räjäytyssarjaan. Hiukan aikaa siinä sitten silmät selkosellaan odottelin, että sydän alkaisi lyödä jälleen edes hiukan normaalimmin. Sitten nukahdin uudelleen. Kunnes varttia vaille yhdeksän tuli taas sellainen yksittäinen pikkuräjäytys. Meni käyrät taas hetkellisesti uusiksi..

Joku tiesi kertoa, että ne yksittäiset räjäytykset tulisivat tuolta liikennetunnelien suulta. Siis ulkopuolelta.. Ne kuitenkin tuntuvat tulevan suoraan tästä alta. Eisevväliä. Räjäytelkööt, että tulee valmista.
Mutta sen vaan sanon, että ei se kyllä mukavaa ole noihin räjäytyksiin herätä. Onneksi itsellä on sydän ihan kunnossa  -ainakin pitäisi olla, että se kestää nämä aamuyllärit.

Pitäsköhän muuten tilata yks tällainen herätyskello "Hand Grenade Alarm Clock. The alarm clock promises a booming sound that will make you jump off the bed in shock and tremor."
techshout.com
Koittaa, että onko se herätysominaisuuksiltaan yhtä tehoisa kuin noi live-räjäytykset ja jos on, niin ostaa vaikka kaikille tunnelimiehille ihan omat lahjoiksi. ;) 

Mutta on huippukivaa olla vaihteeksi taas kotonakin, nyt sulkeudun vaatehuoneeseeni remonttihommiin pariksi päivää. Viettämään (loma)tunnelielämää.. Kun on ihan oma porakin ja kaikkea... :D

                                                              -Anuliina

EDIT klo 13.05: Hurraa!! Kauppareissulla bongasin uuden asukastiedotteen, päivätty 22.7.2014. JA MIKÄ PARASTA, sen voi nyt (ja jatkossa) lukea Liikenneviraston sivulta. Tämä uusinkin asukastiedote on jo luettavissa sieltä ajankohtaista osion alta. LOISTAVAA! Ei tarvi enää käydä kytsimässä aidoista uusia tiedotteita.

Niin ja kaikki Rauhaniemeen Paasikiventieltä pyörällä tahi kävellen yrittävät HUOM! Kevyen liikenteen ramppiyhteys Rantaväylältä Rauhaniementielle on poistettu toistaiseksi. Asukastiedotteessa on tarkempaa tietoa ja kartta vaihtoehtoisista reiteistä. Ilmankos eilen joku pyöräilijä kylmänviileesti päräyttikin halki työmaan pyörällä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti