lauantai 12. heinäkuuta 2014

Rise up this mornin' -Smiled with the risin' sun

"Don't worry about a thing,
'Cause every little thing gonna be all right.
Singin': "Don't worry about a thing,
'Cause every little thing gonna be all right!"

Hurraa, olen ihan lomalla!! Niin hienoa, niin suurenmoista! Enkä meinaa ressata mistään. Oi tätä onnea. :)

Minulla ei ole sen suurempia suunnitelmia, paitsi, että aion rakentaa itselleni vaatehuoneen. Talvilomalla tuli pöytä, nyt tulee vaatehuone. Laitan sinne hyllyjä, poraan kostoksi niin maan p**keleesti, että jää nuo porajumbotkin ihan kakkoseksi. Haha! 


Eilen illalla räjäytettiin taas vain sellainen kertapaukku jossain ihan tässä. Satuttiin olemaan juuri pihalla ja kiinnitin huomiota outoon piippaukseen.. Naurahdin kaiketi, että jossain työmaan kuorma-autossa meni varashälytin päälle, mutta se olikin kai räjäytyksen varoitusmerkki. Ilmankos se ei ikinä kuulukaan ennen noita kertapaukkuja. Ihan turha, jos se edes oli mikään varoitusääni. Mutta kai se asiansa ajaa, osaavat tunnelimiehet varoa eivätkä kävele miinaan. ;)

Muuten työmaalla ei ole juurikaan paukkunut (ne kuormurin lavat tms). Tunnelistakaan ei kantautunut ääniä asuntooni viime yönä, vaikka päivällä oli kuulemma ollut melkoinen jysäri, kai ne tässä alla taas olivat mellastaneet.
Edellisyönä kuulin kyllä lastaus-ja-sen-sellaista-yöllisiä-tunneliääniä (-kyllä oli jysärikin aikamoinen, jotain tippui ja helisi asunnossani, en vain ole paikallistanut vieläkään mikä se oli), mutta ei se ole niin justiinsa. Enää, eikä varsinkaan koska olin niin lomafiiliksissä.

Nyt nautiskelemaan kesästä ja lomasta. Jännityksellä odotan miten pärjään tunnelielämän kourissa lomalaisena. Veikkaan, että aivan hyvin...

                -Lomaliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti