maanantai 28. heinäkuuta 2014

Hyvin menee...

kuva nuacco.com
...mutta menkööt. Lomaa jäljellä enää viikko. Korjaan, vielä viikko. Kovin oli taas mukava viikonloppu, saakin olla hyvällä mielellä taas vaikka miten pitkään.

Pekka S palasi lomalta töihin ja vastasikin hetimiten bussipostiini. Hän lupasi selvitellä asiaa ja olla sitten minuun yhteydessä. Hyvä, homma etenee. Katsotaan mitä tuleman pitää..

Liikenneviraston sivulla oli taas asukastiedote 28.7.2014.
 
Aspinnimen vesistötäyttö on aloitettu. Olen kyllä ollut siinä luulossa, että sitä on täytelty koko ajan, mutta ei vissiin sitten olekaan. Santalahteen viedään toistaiseksi hieman aikaisempaa vähemmän louhetta. Rantaväylältä Parantolankadulle nouseva ramppi suljetaan ja Tunturipuiston luoteiskulman avolouhinnat alkavat viikon 32 alussa, eli siis ensi viikolla. Tarkempaa tietoa em. aiheista löytyy tuolta asukastiedotteesta.

Sain muuten samaisen tiedotteen Tyynismaalta sähköpostiinikin, poikkeuksellisesti jälleen, ei ne kaikki ole sitä kautta tulleet. Tässä ohessa mainittiin nyt tästä Liikenneviraston sivun linkistä...
Ensin kiittelin tätä uutuutta, Liikenneviraston sivuille laitettua asukastiedote-järjestelmää ja iloitsin tästä tunnelielämän seesteisestä vaiheesta. Vaihdoin siinä sitten muutamankin  sähköpostin Merjan kanssa. Suunnitelmissa on pienimuotoinen palaveri, koskien sitä IV-puhallinhallia, joka tulee talomme ja pihamme alle, tuonnempana, kunhan allianssin väki palailee lomiltansa. Hyvä. Mielenrauhaa talonväelle. :) 

Asukastiedotteessa oli myös mainittu elokuun asukastilaisuuksien päivämäärät:
PMK:n talossa, allianssin toimistolla, klo 18-19.30 seuraavasti:

Santalahden alue: maanantaina 18.8.
Tunnelin keskivaihe: tiistaina 19.8.
Naistenlahden alue: keskiviikkona 20.8.

Sinne siis. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti