torstai 10. heinäkuuta 2014

Ihan itse näin ja kuulin

tunnelityömaata 10.7.2014 -eikö oo nättiä?!

...ja sattumalta kuvasinkin.

Tulin äsken töistä kotiin [enää huominen ja sitten lomalle!! JIHUU!!] ja päätin ottaa kuvan tunnelityömaasta, kun niin on nätit näkymät. Olinkin sattumalta oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Kun tuo punainen kuormuri oli lastinsa kipannut ja nosti lavansa, tuo takaläppä paukahti ja kumisi varsin kuuluvasti lavaa vasten. Siitä se pauke on sitten tullut.
Eihän tuo päivällä juuri kummoinen ääni ole, mutta yön pimeinä tunteina, kun ei ole muuta maailman hälyä ympärillä, se kumisee ja kaikuu tienoilla melkoisesti. Ja kuuluu myös kotiini tuolta tunnelista. Tietenkin. Se nyt ei yllätä minua mitenkään. Todennäköisesti siis toisinaan ajavat/ovat ajaneet (ilman kuormaa) takaläppä "kiinnittämättömänä". Tai jotain.

Nyt en itse ainakaan ole muutamaan päivään ääntä kuullut. Ja olen havaitsevinani, että tuohon on tullut asfalttia. Vai näenkö ihan väärin? Jos näin on, milloinkanhan se on tapahtunut... Ja voisiko se liittyä siihen, ettei pauku enää, ainakaan niin paljon...

Lähetin Jarkolle myös tämän kuvan ja löpisin samat hommat.

Työmaa-aidassa oli muuten vihdoin tänään asukastiedote.
asukastiedote 7.7.2014

Päivätty 7.7.2014. Ja nyt jo saatu aitaan. ;)  En nyt tällä kertaa millään jaksa sitä tähän referoida. Toivottavasti kuvasta näkyy. On mentävä päiväunille, Anuliina on nyt vähän väsynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti