lauantai 26. heinäkuuta 2014

Ihan lomamielellä :)

Tkl linja 2 (kuva Morosta)
Hii hoo, loma etenee... Onneksi on vielä viikko jäljellä. Muistin tuossa juuri eilen, että Pekka S:hän palaa maanantaina lomalta. Ounastelen kyllä, ettei hän heti ensitöikseen varmasti ehdi vastailla bussisähköpostiini, voipi olla muutama muukin asia odottelemassa hänellä. Mutta voi alkaa ainakin odotella vastausta. Ja laittaa uutta postia, jos mitään ei kuulu. ;)

Eilen tuli myös mieleeni ihan sattumoisin kurkata Liikenneviraston sivuilta 'Videot YouTubessa' -linkkiä, josko "Rantatunneli" olisi jotain sinne ladannut. Ja kappas, sinne olikin juuri tullut (silloin) 5h aiemmin uutta kuvaa Naistenlahdesta. Kun muilla ihmisillä tikittää tuo biologinen kello (niitä vauvoja), niin mulla taitaa tikittää jonkinlainen sisäinen tunnelikello. (Joka ajaa minua eteenpäin näissä tunneliasioissa, jotenkin aina oikeaan aikaan tai paikkaan..)  Ahahaha!

Louhintatilanne 26.7.2014 Louhesta
En muuten kai olekaan laittanut vähään aikaan tänne louhintatilannekuvaa.

Tunnelia (tätä eteläisempää) on siis louhittu jo tuonne Hannibalin (jota ei siis enää ole) talon nurkalle. Pohjoistakin rusnaillaan näinä päivinä Kaarikatu 7 ja 9-11:n tietämillä. Onneksi asunnot eivät sijaitse siellä aivan pohjakerroksissa.
Näinä kuluneina tunnelielämän kuukausina on saanut hakemalla hakea edes jotain positiivista asunnon sijainnista -eikä sitä kyllä ihan hirmuisesti ole löytynyt, ainakaan hiukan aikaa sitten...
Näillä helteillä kuitenkin olen ihan kiitollinen siitä, että asun täällä "perunakellarissani," kotini on nimittäin mukavan viileä helteistä huolimatta. Tai on lämpötila noussut asteella helteen vaikutuksesta, huijjui... ;)  Täällä on nyt +20 astetta. Mukava lämpötila olla ja nukkua. Perunakellarissa asumisesta on siis kuitenkin jotain hyötyäkin. Ja eteenpäin mennään, kohti parempia aikoja. 


                     Tsin, tsin! ;)
                                               -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti