torstai 24. heinäkuuta 2014

Se menee ohi

Tämä tunnelielämähän alkaa vaikuttaa melko seesteiseltä. Pieniä sydämentykytyksiä silloin tällöin, mutta mitäs pienistä. ;) Aamuyöllä heräsin klo 5.28 ja arvatkaas kuulkaa k u u l i n rusnausta jostain tooooodella kaukaa.. On se huisia miten ne äänet kantautuukin, ne on kuitenkin jo melkein 200m:n päässä, ei ne ainakaan tässä päässä nimittäin rusnailleet. Rusnausääni ei ollut muuten mainittavan arvoinen asia, muuten kuin siksi, että se toi NE keväiset tunnelmat mieleen ja vatsassa oikein muljahti pahaenteisesti. Mutta sitten minua ihan nauratti. Siitä on jo selvitty. Ja haluaisin sanoa niille, jotka nyt kamppailevat rusnailun kourissa, että I feel you, ja että jaksaa, jaksaa, kyllä se "kohta" menee ohi. Tsempit teille kaikille!

theneweryork.com
Hyvällä mielellä siis edelleen. (Tosin en tiedä vielä mitä jänniä ylläreitä tunneli mahdollisesti eteeni vielä tyrkkää...) Mainitsempa vielä, että nyt on vaatehuoneen hyllytys valmis (JIHUU!), enää pitää miettiä mihin laitan kaikki tavarat, jotka eivät sinne ihan välttämättä kuuluisi... Ja niitä ON paljon.

tyhjensin äsken kameraani ja siellä olikin yksi juttu mikä on pitänyt laittaa tänne. Kalaihmisille tiedoksi vain. Käväisin siellä möksällä tuossa taannoin ja lueskelin parisen viikkoa vanhaa Moroa. Siellä oli juttu Nässyn kalavesistä. Tai siis siitä, että kun tuota louhetta kipataan järveen, niin se houkuttaa pikkukaloja, jotka houkuttavat isompia kaloja. Ja kala-apaja on valmis. Hassua. Jotain hyötyä louheen lastauksestakin. ;)

Morosta 10.7.2014
Eipä mulla muuta, täytyy mennä, jatkan lomaamista. ;)

              -A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti