maanantai 14. heinäkuuta 2014

Lomamaanantaita!

quickmeme.com
Tässäpä kävikin niin, että ajauduinkin mökkeilemään viikonlopuksi ja tulin vasta tänään kotiin. Minä muuten uin, MINÄ UIN! Kaksikin kertaa! Vaikka siellä oli kaloja!! Yy-ää-köö!! Tämä oli vain sivuhuomautus, mutta varsin merkityksellinen asia. Minusta on tullut ihan hurjapäinen viime aikoina. ;)
Täällä kotona onkin varsin rauhallista. Nyt porataan tuolla jossain kauempana, aamupäivällä pajatettiin jossain tässä huudeilla.
Ukkosta olivat lupailleet tännekin vissiin. Nythän on niin, että koko ajan hiukan kumisee ja paukkuu, mutta ääni kuuluu kotiini melko vaimeasti -en varmuudella pysty sanomaan onko se ukkonen vai nuo kuormurit.
Mutta ei minua häiritse. Mikään. Mikä on kovin hienoa. Luulen, että tunnelielämä meidän kiinteistömme osalta on nyt rauhoittunut, ainakin suurimmaksi osaksi. Kohta (lokakuussa) ne puhkovat vielä nuo liikennetunnelit ja sitten en ehkä joudu enää riipimään ranteitani täällä yön pimeinä tunteina. Paitsi ehkä sen puhallinhallin kanssa, vaikka eihän sitä koskaan tiedä -ehkä en senkään kanssa sittenkään. Toivossa on hyvä elää. ;)

Aamulehdessä oli juttua (muistaakseni lauantain lehdessä) Santalahden tunnelityömaasta, tai sen pään asukkaista ja asunnoista lähinnä. Netin juttu on maksullinen, joten en linkkaa sitä tänne.

Kuvakaappaus Aamulehdestä
"Tunnelityömaa aiheutti asuntojen vaihtoruletin." Itse luin jutun oikeasta lehdestä.
Oli juttua siitä, miten ihmisiin oli iskenyt alkuun paniikki ja asuntoja myytiin ja irtisanottiin melko mittavasti. Koko Santalahden puistoalue on nyttemmin työmaana ja näkymät ovat melko karua katseltavaa. Jutussa kerrottiinkin, että entisen puiston kaikki palvelut (viheriöt, koirapuisto, kävelytiet -mitä näitä nyt on) saadaan sinne kyllä takaisin kunhan tunnelityöt ja johdonsiirrot yms. on saatu tehtyä. Olikohan siinä mainintaa vuodesta 2016... Saattaa olla. Viheriöt yms. sijoittuvat melkolailla samoille sijoille kuin ennen tunneliakin, osaksi kuitenkin täyttömaan päälle.
 Nyt sinne on kuitenkin saatu uudet asukkaat melkein kaikkiin asuntoihin. Lehdessä mainittiin asia, josta minäkin olen täällä avautunut. Nimittäin, että nämä uudet ihmiset ovat ihan  fine tuon työmaan kanssa, heillä kun ei ole tietoa millainen paikka oli ennen, he eivät ole siis tavallaan "menettäneet" mitään tunnelin takia. Rekoista sielläkin lähtee sentään melua.

Josta tulikin mieleeni, että siihen kuorma-autoaiheiseen sähköpostiini ei muuten milloinkaan reagoitu. Kenties kirjeenvaihtoystäväni on lomalla tai sitten vain lopen uupunut vastailemaan viesteihini. Tai sitten ne ei vaan halua myöntää siellä, että se oli kuitenkin se kuorma-auto. ;)

Ei mulla taas muuta. Jatkan lomailua, kunhan kävin vähän löpisemässä tännekin välillä..
Loma. Hitsi, mua melkein onnellistuttaa.
                                                    -A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti