sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Tampereen joukkoliikennelautakunta -CHECK!

kuva: tamperelainen.fi
Jopas nyt tekstiä pukkaa heti ihan päivittäin.. Olin niin kauan kirjoittelematta, että meinasi tulla vieroitusoireita. ;)

Olo oli viikon loman jälkeen jotenkin niin voimallinen, että kirjoittelin tänään sähköpostia tuosta TKL:n linjan 2 reittimuutoksesta, joka astunee syyskuussa voimaan, kun Naistenlahden risteyssilta puretaan. Meinasi ihan ruveta naurattamaan, kun googlailin noita Tampereen joukkoliikenteen ihmisiä. Joukkoliikennelautakunnan puheenjohtaja nimittäin on, tattadaa, Pekka Salmi. Tsihhihi. :D

No joo, kirjoittelin Pekalle noita juttuja, mitä olen tuonne Asukasilta 11.6.2014 -tekstiinikin kirjoitellut linjan reittimuutoksista sillan purkamisen yhteydessä. Lähinnä siis kerroin asukasillassa saadusta reittimuutos-infosta ja kyselin jääkö Armonkallio sumppuun bussittomaksi vai onko mahdollista saada joku linja kulkemaan Lapintien kautta. Joka siis olisi armonkalliolaisten toive, vedin teidät kaikki tähän nyt mukaan... No ei vais, tästä keskusteltiin siellä asukasillassa.
Mummot ja vaarit, syksyt ja talvet ja sen sellaiset tulivat myös mainittua. Kysyin myös onko asiasta yleensä ollut keskustelua kaupungin puolesta. Kaupunkihan noista kuitenkin päättää, tai tuo joukkoliikenne tai mikä onkaan.
Saattaapi Pekka vaan olla lomalla, nähtäväksi jää mitä minulle vastataan. Vai vastataanko ollenkaan.
Kerron sitten miten kävi.

Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna töiskennellä. (sic)

                                      -A.

Mua kyllä ihmetyttää itseäni valtavasti tämä asiainhoidollinen aktiivisuuteni. Kokonaan uusi piirre minussa. Tarpeeksi kun sisuuntuu, niin sitä näköjään tekee ihan outoja juttuja. Ei välttämättä kovin paha asia. Jos osaa hoitaa asiat rähjäämättä kovin paljon, sillä tavalla melko kiltisti. :) 


EDIT maanantaina töipäivän jälkeen:  Pekka S. on kuin onkin vuosilomalla. Palaa töihin 28.7. Odottakaamme siis vastausta tuonnempana saapuvaksi.
Pora pärisee jossain ihan kaukana. En millään uskoisi, että ensi yönä rusnailee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti