perjantai 19. syyskuuta 2014

Normipäivä -ei mitään erikoista

Tunnelielämään ei kuulu varsinaisesti mitään uutta tai järisyttävää. Mitä nyt normaalisti järisee päivittäin. Ihan normiperjantai. Mukava asia todellakin on se, että on perjantai. Tuntuu nimittäin vähän kaikkens antaneelta, tuon loman jälkeisen työviikon jäljiltä. Mitään järkevää ei enää oikein kulje pään sisällä, mutta eiköhän tämä taas tästä... Huomenna pääsen muuten häihin. Kivuutta. Ja Laavlaav. ♥

Pitkästä aikaa tilannekuvaa seurantapalvelu Louhesta:
Kuva: Seurantapalvelu Louhi 19.9.2014
Huisia! Taas on tullut yksi (louhinta)pallo lisää "meidän" tunneliin. (Josta viimeisiä kuulemma melkein jo viedään.. HIHII!!) Hassua, Armonkalliolla on jo 'Mun pikku-Siwa' ja nyt myös 'Meidän tunneli'.
Äsken saamani tiedon mukaan myös tänä iltana räjäytetään tästä Kaarikadun ja Soukanlahdenkadun risteyksen alta. Rytinää siis luvassa.


Tuli mieleeni myös kurkata Rantatunnelin YouTube-tarjonta. Ja kyllä vain, sinne on tullut uutta videomatskua viime perjantaina. Kas tässä:
Naistenlahden työmaa 12.9.2014
Santalahden työmaa 12.9. 2014


Siinäpä tunnelielämäkuulumiset, kaikessa lyhykäisyydessään.

                                   -Anuliina

Mukavampata viikonloppua!! :)

EDIT illemmalla: Kävin kaupassa ja katsokaas kuka se taas tarkasteli huudien tilannetta. Paitsipa, ettei tämä voi mitenkään olla se sama pupujussi, jonka näin silloin aivan tunnelielämän alkutaipaleella.. Tai edes se, jonka näin tunnelikäynnilläni. Ei, tämä oli jonkin sortin nuoriso-pupu. Voi toista. Ei täällä vielä vähään aikaan ole valmista. Ja sitten kun on, mahtaako olla niinkään pupu-ystävällistä seutua tämä. Epäilen hiukan.
pupu-lussi

2 kommenttia:

  1. Päivitin myös blogiini kuvia tunnelityömaasta. Kurkkasin blogiasi, tietäisitkö mitä ihmettä kekkosentien reunaan rakennetaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Viherrys!

      Villi veikkaukseni on, että kyse on varasillasta kevyelle liikenteelle. Siitä on tiedotettu ekan kerran asukastiedotteessa 11.8. seuraavasti:
      "Naistenlahden pohjoisen ylikulkusillan kylkeen rakennetaan varasilta kevyelle
      liikenteelle tulevia työvaiheita ennakoiden. Varasillan rakentaminen alkaa ensi
      viikolla. Työstä aiheutuu alkuvaiheessa häiritsevää melua, joka päättyy klo 18
      mennessä (pontitukselle melupäätöksessä annettu työaika)."

      Linkki asukastiedotteeseen. http://portal.liikennevirasto.fi/portal/page/portal/f/hankkeet/kaynnissa/tampereen_rantavayla/RATU%20TAS%20asukastiedote%2011%208%202014_0.pdf

      Luusilisin ainakin, että sillä on ainakin jotain tekemistä tämän asian kanssa. Koskapa tuo kyhäelmä on nimenomaan pohjoisen ylikulkusillan kyljessä.

      Poista