sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Under The Bridge

Nonni! Pääsin sillan alle! Tai alta. ;) Käväisin veljeni tyttären synttäreillä Kangasalla ja paluumatkalla vonkasin iskää, joka minua ystävällisesti kyyditsi, ajamaan "työmaan" kautta Armonkalliolle. Minullahan ei siis omaa autoa ole. Oli minulla joskus omakin auto. Melko kallista touhua, varsinkin, jos sitä ei edes tarvitse. Silloin tarvitsin kyllä, enää en niinkään. (Siksi en siis juurikaan itse hyödy mitenkään tuosta tunnelista. Ainakaan matkustuksellisessa muodossa. Nähtäväksi jää onko siitä sitten muuta hyötyä...sitten joskus tulevaisuudessa.)

Näpsin kuvia autosta. Tai siis sillasta. ;) Eli...näpsin kuvia sillasta -autosta käsin. ;D  Ja siis sillasta, jota ei enää ole. No niin, menipä vaikeeks... Kas tässä siltaa-ei-enää-ole-kuin-puoliksi -kuvat:
Rauhaniementien sillan purkutyöt 7.9.2014

Rauhaniementien sillan purkutyöt 7.9.2014 -ÄÄK! Se puuttuu!

Rauhaniementien sillan purkutyöt 7.9.2014 -VOU!!!


Sitten tähän loppuun yksi ikilempparibiisini, kun kerta sattuu niin sopivasti sivuamaan aihetta. ;) JES! Niin inana. ♥


                                            -Anuliina

2 kommenttia:

  1. Ei tuosta tunnelista tavalliselle tamperelaiselle mitään hyötyä ole. Päinvastoin - ensin meni ramppi ja sitten meni silta... Kummallista kuinka paljon maan alle rakentaminen voi turmella maan päältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se varmaan eniten aluksi ärsyttikin, että kaiken sen (alun) helvetillisyyden lisäksi en edes tarvi koko tunnelia yhtään mihinkään.

      Nyttemmin, kun tunnelielämä on aivan siedettävää ja työmaanäkymäänkin on tottunut (eikä minun tarvi käydä Lapinniemessä), on mieleni huomattavasti vähemmän synkeä.

      Olen tsempannut itseäni ajatuksella, että mistäs sen tietää, vaikka tuohon tulisikin aivan mukavan näköinen rantsu eikä liikenteen melu kantautuisikaan tänne häiritsevästi. Siinä tapauksessa tunneli tavallaan voi jopa nostaa asuntoni arvoa. Kenties. Ehkä. Parhaassa tapauksessa siis.

      Kun nyt ei sitte vaan sattuis mitään... ;)

      Poista