tiistai 2. syyskuuta 2014

Wohoo!!! Tapsuli vastasi! :D

(kuva: thesidetalk.wordpress.com)
 Tapsuli vastasi, Tapsuli vastasi!! :D

Eli siis Toivasen Tapani, Rantatunnelin Allianssi, Tekniset järjestelmät, suunnitteluvastaava vastasi IV-konehuone-postiini.. Taas ilon päivä! Onko minun siis taas maistettava lasi punaista?! ;) Hiihii.

Hänellä on ollut kiirettä postien kanssa, niitä ymmärrettävästi tulee melkoisesti. Minä kun olen tällainen hätähousu, niin laittelin siis eilen toisen postin... Ei varmaan yhtään auta noissa postikiireissä ketään. No, sain vastaukseni kuitenkin. 

"Palaveri on totta kai mahdollista järjestää." Jihuu, jihuu! Varsinasita esittelyaineistoa heillä ei kuulemma aiheesta ole, mutta onhan tietysti olemassa suunnitteludokumentit, joiden avulla he voisivat kertoa suunnitellusta toteutusratkaisusta. "Ymmärrän, että teitä kiinnostaa melukysymykset, mutta onko teillä muita näkökulmia, joihin haluaisitte lisäselvitystä?" Pari päiväehdotusta oli mukana myös tuonne kuun lopulle.
  
Loistava juttu, että palaveri järjestyy! Eikä tuolla asialla periaatteessa niin kiire olekaan, eihän noita tunneleitakaan puhkota ennen lokakuun puoltaväliä-loppua. Ymmärtääkseni työtunneliin ei ainakaan ennen voi alkaa mitään laitosta rakennella. ;) Lupasin yhyttää nämä naapurini ja palata ensi tilassa asiaan ja lisäkysymyksiin. Paitsi, että laitoin minä siihen jo, että puhuttanut on juuri kallion resonoiminen, melu ja ne tärinät. Sekä piipun melu ja pölinät. 

Olen ihan suunnattoman iloinen, että tämäkin murhe saadaan pois mieltä painamasta. Ellei tieto sitten lisää tuskaa... Ei vais. Aivan huippua ja ihan parhautta!

Kyllä taas naurattaa. Kaik anteeks. :)

                                 -Anuliina 

JEI!

PS. Rauhaniemen sillan purkukuvia 2.9.2014:
Rauhaniementien silta 2.9.2014
 Olihan siellä väkeä. Asfalttia ne siellä rouhivat irti etupäässä.
Rauhaniemntien sillan purku 2.9.2014
 Naapurin kanssa mietiskeltiin, että onko tuo sininen vehje sellainen hajoitus- eli rikkiporausvehje vai oisko näillä käytössä kuitenkin sellaset "kourat," jotka "rouskisi" tuon sillan menemään tuosta. Se(kin) jää nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti