torstai 4. syyskuuta 2014

Nyssiinä on aukko!! ;)

Aamulla räpsäisin yhden kuvan sillasta lähtiessäni töihin. Tuolloin sininen kone paukutti siltaa palasiksi. Ilmakin oli sakeana siltapölystä.
Rauhaniementien sillan purkutyöt 4.9.2014 aamulla
 Iltapäivällä kotiutuessani sillassa oli jo aukko!! OI! Melkosta haipakkaa pitelevät.
Rauhaniementien sillan purkutyöt 4.9.2014 -Siinä on aukko!
 Seuraavassa kuvassa käy ehkäpä hiukan paremmin selväksi, että siinä tosiaan on aukko. Kuvasin toki myös hetken tuota purkutapahtumaa sekä aamulla että nyt iltapäivällä, mutta videoiden tänne lataaminen on niin toivotonta tällä tietokoneellani, ettei siitä mitään tule..
Rauhaniementien sillan purkutyöt 4.9.2014

Rauhaniementien sillan purkutyöt 4.9.2014
Tuollaiselta silta siis näyttää nyt. Tuohon purkamiseen oli muistaakseni varattu aikaa kuukausi, mutta tätä menoa se kyllä katoaa nopeammin.. Sangen tehokasta.

IV-konehuonepalaveri on lyöty lukkoon, se sijoittuu tuonne syyskuun lopulle. Huippua! Ei ahista enää ollenkaan.  Enää...tai siis..enää...vai vielä... No, enää ei, ainakaan toistaiseksi, ahista ollenkaan. ;)

Sitä palvelulinja-bussiasiaa rupesin miettimään, kun taas tänä aamuna PALI-bussi huristeli ohitseni Lapintiellä. Googlailin hiukan. "PALI eli palveluliikenne on tarkoitettu ikäihmisille, huonosti liikkumaan pääseville ja liikuntaesteisille henkilöille. Palveluliikenteessä asiakasta avustetaan tarvittaessa esimerkiksi kantamusten kanssa. Kyyti järjestyy nousemalla kyytiin aikataulupisteeltä tai soittamalla suoraan palvelubussiin.

Palveluliikenteessä käy maksuvälineenä Tampereen matkakortti ja käteinen raha. Kaikki Tampereen matkakortille ladattavia liput kelpaavat Seniori-alennusta ja veteraanilippua myöden."

Mielestäni Lapintietä huristelevassa PALI-bussissa oli ykkönen. Linjakartta näyttää Armonkallion huudien osalta tältä, tai siis näiltä:



Karttoja ei ole Palveluliikenteen sivuille ihan justiisa päivitetty... Että tuota mistäs sitä tietää mihin pitää soittaa?! Vaikka kai ne sieltä sitten korjaavat jos yrittää väärästä numerosta tilata. Nyt pitäisi vielä saada PALI-tietous Armonkallion mummoille ja vaareille.

Noin. Ei mulla taas muuta. Paitsi, että pitäsköhän lähteä iltalenkille tuonne sillan kupeeseen... ;)

                                -A.

Lisäänpä tänne loppuun kuvan perjantain siltatilanteesta, kun ei mulla muuta höpöteltävää asian tiimoilta ole. :)
Rauhaniementien sillan purktyöt 5.9.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti