maanantai 15. syyskuuta 2014

Nyssitä ei enää ole! Ohos.

Rauhaniementien sillan purkutyöt 15.9.2014
 Sillan purkutyöt jatkuvat vauhdilla. Tänään oli purettu loputkin "varsinaisesta sillasta". Siis siitä osasta siltaa, joka ei ollut kosketuksissa varsinaisen maan kanssa. Mahdetaankohan tuo loppu hyväksikäyttää uuden sillan rakentamisessa, vai lähdetäänkö liikkeelle ihan alusta... Tjaa.

Asukastiedote 15.9.2014 kertoo seuraavaa Naistenlahden osalta:
  • Tunturipuiston avolouhinnat ovat siirtyneet puiston länsipäätyyn, Rauhaniementien varteen.
  • Tunturikadun länsipään yhteys Rauhaniementielle on suljettu ja itäpää on muutettu kaksisuuntaiseksi. Maanantaina 15.9. Välimaakadun ja Rauhaniementien liittymä suljetaan 1-2 kuukauden ajaksi. Välimaakadun kiinteistöille ajetaan (kuvassa vihreä viiva) Tammelan puistokadun ja Tunturikadun kautta. Kevyen liikenteen yhteydet säilyvät ennallaan (sininen viiva).
Kuva asukastiedotteesta (15.9.2014)
Eli Välimaan kadulle ajetaan sitten kumminkin Tammelan puistokadun ja Tunturikadun kautta eikä Salen pihan kautta, niin kuin arveltiin yhdeksi vaihtoehdoksi asukasillassa.

En löpise tänne nyt enempää tällä kertaa. Veikkaan, että tulee vielä päiviä, jolloin löpötyttää enemmän. Nyt paneudun matkakuviin. JEI! :) 

                               -Anuliina

EDIT 21.38: UAaaAAh!! Nyt kyllä sydän jätti lyömättä muutaman lyönnin. Voisin vannoa, että nyt jysäytettiin muutamasti suoraan alta. Parkettilaudat vaan lätisi. Ja jylinä oli melkoinen. Olikin jo unohtunut tuo. YY-ÄÄ-KÖÖ!

EDIT 16.9.: Jarkon kanssa vaihdoin muutaman sähköpostin taas tuossa ja pohjoista liikennetunnelia tosiaan levennettiin eilen ja siitä tärinät ja pauke. Poraus- ja panostuskaavioita kuitenkin rukattiin uudestaan eikä tänään enää läpissyt ollenkaan niin kovasti kuin eilen. Vaikka paukahtelikin aivan mukavasti. Kuitenkin paljon mukavammin kuin eilen.

2 kommenttia:

  1. juu, oli aika paukku!! tuntui kunnolla myös täällä tunturikadulla....

    VastaaPoista
  2. Jep, onneksi tänään paukkui astetta mukavammin. ;)

    VastaaPoista