maanantai 29. syyskuuta 2014

Melkein laulattaa ♪

wheatpaste.com
Hyvä tunnelma vain jatkuu. Hyvä niin. Sanoin kyllä äsken pihalla yhdelle naapurille, että ihan varmana, nyt kun ei yhtään ahista ja kun iloitsen niin avoimesti ja tunnelielämä vaikuttaa niin kovin valoisalta, niin "loppumetreillä" tässä räjäyttelyissä multa halkeaa kaakeliuuni tai tapahtuu jotain muuta kamalaa. Napsahtaa tämä ilakointi omaan nilkkaan. No, otan riskin. Kivempi se on iloisena ootella kuin mullitellen.

Asiaan. Asukastiedotteen 29.9.2014 mukaan  Naistenlahdessa alkaa viikolla 41, eli ensi viikolla, alkaa Rauhaniementien uuden sillan rakentamiseen liittyvä porapaalutus. Sitä tehdään ma-pe klo 7-18 ja työ kestää noin kuukauden. Porapaalutuksen vuoksi Rantaväylällä tehdään uusia kaistajärjestelyjä.

Tampereen päivänä, sunnuntaina 5.10., Naistenlahden tunnelilouhinnassa käytettävä porajumbo Anna-Kaisa on kaupunkilaisten nähtävillä PMK:n talon pohjoispäädyssä, sisäpihalla klo11-15. (Santalahdessa Haarlan talon pihalla esitellään vastaavasti Ireneä.)  

Nyt sitten kaikki halukkaat paikan päälle kummastelmaan noita jumboja. Epäilen vähän, etten itse kykene tuonne jumboa katselemaan, kun mulla on vähän juttuja siinä ollut. (Ja sitä paitsi olenhan minä sen jo nähnyt, ihan toiminnassa vieläpä.) Tällä hetkellä muuten toinen niistä poraa jossain tuolla kaumepana. Jokaisen lonkeron äänet hiukan eri volyymillä. Hihhii.. Tämä menee sittenkin ohi..

HUOMENNA tiistaina 30.9. Gasum Oy tyhjentää maakaasuputkistoa. Ulospuhallus tapahtuu Eteläpuiston, Pispalan, Naistenlahden ja Santalahden venttiiliasemilla. (Kartta ja tarkemmat sijainnit tuolla asukastiedotteessa.) Siitä aiheutuu sitten erityisen häiritsevää melua klo 7:00-7:30 välillä noin 15 minuutin ajan.  

Tällaista tänään. Enempää en tällä kertaa höpise, menen tekemään lihakastiketta. Rasti seinään. ;)

                                    -A.

Edit seiskan maissa: Nyt ne puuhaavat jotain tuossa Kaarikadun ja Soukanlahdenkadun risteyksessä. Kenties kohta jo saadaan asfalttia.. Tai sitten ei. Sitten kun tuo Soukanlahdenkatukin asfaltoidaan -ja jopa avataan liikenteelle, niin näyttää ja tuntuu varmaan jo paljon valmiimmalta. Ei työmaalta ollenkaan. Ainakaan enää niin paljon.Vaikka minusta kyllä tuntuu valmiimmaalta jo nyt. Siihen riittää pelkkä tietous siitä, ettei täällä kohta enää räjäytellä. Kuukausi enää. Wohoo!

"Ne tekee töitähommia." 29.9.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti