sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kansainvälistä naistenpäivää! (..ja siltakuvia)

Hyvää naistenpäivää! :D
Hihhii.. Minua niin naurattaa tuo... :D  Mutta vaikka valitsinkin tuollaisen vähän kepeämmän lähestymistavan naistenpäivään, niin muistutan myös sen varsinaisesta tarkoituksesta; ponnistelusta eriarvoisuuden ja köyhyyden vähentämiseksi maailmalla.

Siispä: "Hyvää naistenpäivää, olkoon päivänne erityisen ihana ja hyvä!"

Koska huomenna olisi tarkoitus taas mennä töihin, niin tuumin, että olisi hyvä hiukan kokeilla jaloittelua ihmisten ilmoilla. Päätin tehdä pikkulenkin ja kävellä Marjatan ylikulkusillalle, rikollisesti tai vähemmän rikollisesti teiden yli loikkien... En kerro mistä menin, mutta sen voin kertoa, että maiharini ovat nyt  aivan  kurassa. ;)

Kävelysillalla (rantatien kupeessa) kulkeminen oli taas hiukan hermostuttava kokemus. Miten siinä tuleekin olo, että ihan justiisa, hetkenä minä hyvänsä, lattia pettää ja makaat alhaalla ottamassa lähituntumaa tunnelityömaahan, ihan  kirjaimellisesti... Ääk, no putkahtaessa ulos kävelytuubista, näkymä oli kutakuinkin tällainen... Missä se keväinen aurinko muutens on? Kysyn vain.

Rauhaniementien sillan rakennushommia 8.3.15
Kävelin ylös ja nappasin muutaman kuvan sieltäkin. Hirmuisesti kaikenlaisia rakennelmia. Rantatunnelin fb-sivuillakin oli joskus kuva siltarakenteista ja teksti: "Työmaalla tarvitaan myös timpureita." Kyllä näino.
Rauhaniementien sillan rakennustyömaata 8.3.15
Tunnelin suuaukot "melkein"näkyvät sillan reunalta. (8.3.2015)
Viimeksi noilla huudeilla retkeillessäni meinasin nousta ylös mäelle kuvaamaan tunnelin suuaukkoja ja työmaata, mutta silloin oli liian kylmä... Nyt ei ollut. Mutta nyt tuossa on sitten edessä tuo sillanrakennustyömaa, joten kuvaa tunnelityömaasta ei sieltä saanutkaan. Sillasta kyllä..
Rauhaniementien silta rakentuu hyvää vauhtia (8.3.2015)
Ja Marjatan kävelysillalta muutama kuvanen vielä.
Rauhaniementien sillan rakennustöitä, kuva Marjatan sillalta 8.3.15
Rauhaniementien sillan rakennustöitä ja Tunturipuiston huudeja, 8.3.15
 Semmosia tänään.
                                                              -Anuliina

Laitanpa vielä viisun, joka soi aamulla päässäni, yksi lemppariviisuistani tämäkin. Ihan tämän sunnuntaiaamun tunnelmia siis.. Koska minä ja sunnuntaiaamu, me ollaan aina niin iisejä. :D

ps. Ei meillä lasketa, mutta viisi päivää piippufinaalin voittajan julkaisuun... 
 Seuraavan "Tunnelitaulu -sarjani" taulun luonnos on muuten jo valmis. Tai niin valmis kuin se voi olla. Täytyy ensin odottaa tuo viisi päivää ja sitten voin viimeistellä luonnoksen ja alkaa maalata. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti