tiistai 17. maaliskuuta 2015

Sitä sun tätä

Naistenlahdessa Rauhaniementien tukimuurin muotin rakennustyöt etenevät. Ja työmaanäkymät muuttuvat myös. Eilen jurputtelin kauppaan työmaan kautta ja otin kuvan tuosta tukimuurin rakennushässäkästä.
Rauhaniementien tukimuurin muotin rakennustöitä 16.3.15
Rantatien FB-sivuille on tänään laitettu kuvia muotin rakennustöistä sekä työmaakaivannon (eli  tunnelityömaalta, alhaalta) että Rauhaniementien puolelta. Lisäksi siellä oli kuvia hulevesipumppaamon tiivistehommista(ko se nyt oli...) Kaikenlaista ne siellä puuhaavat, tunnelimiehet. Käykääs kurkkaamassa.  
En laita kuvia tänne, kun niissä näkyy lähikuvassa ihan tunnelimiehiäkin. Mutta Rauhaniementien sillalta otetun kuvan kaappasin tänne, rautoja ja jänneterästen suojaputkia näkyvissä. Niin on hyvällä mallilla jo.
Rauhaniementien sillan rakennustöitä, kuva Rantatunnelin Fb-sivulta 17.3.15
Louhintatilannekin tuli mieleen tsekata taas pitkästä aikaa seurantapalvelu Louhesta. Tampellan Pellavantorin Valon kehrän alta ovat juuri menneet näköjään. (Tai tulleet, jos tarkkoja ollaan...) Kutakuinkin Tampellan esplanadin huudit on enää louhimatta täällä päässä tunnelia. Voi hyvänen aika, niin nopeasti louhivat menemään.
Louhinatatilanne 17.3.2015, kuva seurantapalvelu Louhesta
 Eikä tuolla keskivaiheilla tunneliakaan kovasti enää ole louhittavaa jäljellä.
Louhintatilanne 17.3.2015, kuva seurantapalvelu Louhesta
Santalahden päästä näytti olevan vielä ihan pikku pätkä eteläistä liikennetunnelia "louhintapallottamatta".

Tilasin muuten itselleni Rantatunneliriipuksen. Koska sellainen kuuluu minulla, kivikoruihmisellä, olla. Ehdottomasti. Ja jos ei muuten, niin muistoksi tunnelielämän tuoksinnasta. Tsihhhi... :D
Rantatunnelikoru. On se kaanis.  Se on minun.
Kakkostaulun maalaushomma ei etene, kun pitää nukkua noita päikkäreitä alvariinsa. ;) Mutta eiköhän sekin homma etene kohtapuoliin.

Ei mulla sit taas muuta.

                                                   -Anuliina

Paitsi, että huomenna (keskiviikkona) tuosta Lapintien sillan yli ei pitäisi siis enää autolla päästä. Katsotaan miten se käy pyörällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti