keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Lapintien ylikulkusilta (ja työmaavideoita)

Lapintien ylikulkusilta aamulla 18.3.2015
Aamulla ajelin töihin pyörällä Pajakadun kautta ja nappasin vielä kuvan Lapintien ylikulkusillasta. Se oli muuten kahdeksan aikoihin vielä auki ajoneuvoliikenteellekin.  Kotiutuessani silta olikin jo suljettu autoliikenteeltä, kevyen liikenteen väylä oli kuitenkin vielä ihan avoin.
Lapintien ylikulkusilta suljettu 18.3.2015
Toisella puolen siltaa oli kulkuyhteys Lapintielle suljettu heti sillan jälkeen. Pajakadulta ei siis (kummaltakaan puolelta Lapintietä) pääse autolla enää Lapintielle. Siltakadun ja Ihanakadun/Haarakadun kautta on kuljettava. Ihan vinkkinä vaan täällä toisinaan kuljeksiville..

YouTubessa on muuten tänään kuvattua työmaakuvaa taas sekä Naistenlahdesta että Santalahdesta. Eilen viimeksi kävin kurkkimassa josko olisi jo keväisempää kuvaa työmailta ja heti tänään on! En muuten tiennyt, että meidän piharakennuksen katossa on sellaiset korkeat reunat...
Naistenlahden työmaa 18.3.2015
Santalahden tunnelityömaa 18.3.2015

Kylmältähän tuolla vielä näytti. Lunta ei ole, mutta järvi on jäässä. Tuntuu kyllä keväämmältä. Minusta.
Otinkin videoista muutaman kuvakaappauksen. Itse en tällaisia kuvia kykenisikään ottamaan. Paitsi tietysti,  jos vuokraisin helikopterin. Mutta siihen en sentään ryhdy.

Tunnelin suuaukot ja meidän pikkuinen Armonkallio taustalla...
Rantatunnelin YouTube-video kokonaan täällä
 Rauhaniementien silta rakentuu...
Rantatunnelin YouTube-video kokonaan täällä
Rantatunnelin YouTube-video kokonaan täällä
Santalahdesta muutama kuvanen myöskin.
Rantatunnelin YouTube-video kokonaan täällä
Rantatunnelin YouTube-video kokonaan täällä
Höpisin kotiutuessani seinänaapurini kanssa tunnelista ja tietysti myös piipusta. Taas hiipi harmitus hiukan mieleeni. Siis Saapumisen arvoituksen puolesta. Hassua oli, että tulin maininneeksi pihalla, ettei juuri enää mitään kuulu ja että muutenkin mieli on levollinen, mitä tunneliin tulee... Sisään päästyäni sitten porat pärisivätkin sattumoisin ihan urakalla. (Nyt niitten oli kyllä varppina porattava siellä tunnelissa. Vaikka sitten niitä kattoon tulevia juttuja.) Että sattuikin. Nauratti ihan paljon.

Semmosia.
                                                                           -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti