sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

"Spring break"

No, ei oikeasti ole mitään taukoa tahi lomaa. Meinaa vaan pidellä vähän kevätkiirettä. Työt ja sosiaalinen elämä ne vain vähän häiritsevät tätä tunnelielämääni. :D Tsihhii... Ei edes tänne meinaa ehtiä kirjoittaa, hyvä että kerkeää kotona käydä nukkumassa. Ja nytpä olenkin varsin onnellinen, että täällä tänä keväänä tosiaan pystyy nukkumaan. Ihan parhautta!

Sellaista piti tulla sanomaan, että taisi olla jo heti torstaina, kun olivatkin avanneet yhteyden Pajakadulta Lapintielle. Siis tuolta toiselta puolelta Lapintietä. "Siwan talon puoleiselta" Pajakadulta pääsee Lapintielle. Katsokaas vaikka.
Lapintieltä pääsee Pajakadulle sittenkin (kuva 210315)
Ne muuten taitavat rakentaa samanlaista väliaikaista kevyen liikenteen väylää Lapintien ylikulkusillan kupeeseen kuin on tuolla Naistenlahden ylikulkusillan kupeessakin. Yy-ää-köö!  Jotenkin pelottava tunnelma kopsutella noita tuollaisia väliaiikaisia väyliä pitkin. Noh, olen kiitollinen, että yleensä edes pääsee kulkemaan tuosta. Lapintien ylikulkusiltahan puretaan uuden tieltä konaan. Siinä menee luonnollisesti sitten tämä nykyinen kevyen liikenteen väyläkin. Joten kopsuttelemme sitten näitä väliaikaisia tunneleita pitkin jatkossa ihan muina miehinä suu messingillä eikä pelätä ollenkaan.. ;)
Väliaikainen kevyen liikenteen väylä rakenteilla? (Kuva 190315)
Tänään kotiutuessani viikonloppureissuiltani pysähdyin ottamaan kuvan Kastinsillan tirkistysaukosta. Kuvittelenko vain, vai näyttääkö siellä taas vähän eriltä?
Naistenlahden tunnelityömaa Kastinsillan tirkistysaukosta 22.3.15
Ja toki nappasin kuvan myös tunnelin suulta. Nyt vasta huomasin, että siellähän on  tunnelimieskin kuvassa.
Naistenlahden tunnelityömaa, liikennetunnelien suuaukkonäkymä 22.3.15
Mietiskelin tuossa, että jos oikein kauniisti pyytäisin, niin saisinkohan pyöräillä tunnelia pitkin kesällä Santalahteen...(Sikäli mikäli tulee lähtö kesäpäivystykseen sinne suunnalle.) Tunneli kun on sitten jo louhittu kokonaan. ;) Kun sinne tuosta pääsisi niin kovin kätevästi. Hihhiii... Tai jos vaikka liftaisin aina aamusella jonkun ajopelin kyytiin täältä. Hyvä idea minusta!

No, joo... Älkää nyt suotta kuitenkaan pelätkö, en minä ala mitään ehotella! Ehkä. ;)

                                                                       -Anuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti