tiistai 8. huhtikuuta 2014

Ilon päivä!!

kuva deviantartista
Tuota, sain hiukan apuja, asiaani ikäänkuin vauhditettiin hiukan. Siis tämän "yöllisen häiriötä aiheuttamattoman" melun takia.

Olin siis vinkistä yhteydessä sähköpostitse ympäristönsuojelupäällikköön (Harri Willberg) ja puolestani myös tiedusteltiin hiukan näistä asioista (tunnelin aiheuttamasta öisestä häiriöstä) apulaispormestarilta (Pekka Salmi).
Molemmat  ymmärtääkseni sitten olivat yhteydessä Allianssiin, jonka seurauksena töistä päästessäni puhelinvastaajassani oli viesti Meriläiseltä. Hän oli halukas valottamaan työaikoja ja vastaamaan kysymyksiini.
Tyynismaalta taas oli tullut sähköpostia, jossa hän kertoi saaneensa viestini ympäristötarkastajalta. Seuraavassa ote Tyynismaan sähköpostista:

 "On käynyt ilmi, että Armonkalliolla on joitakin huoneistoja, joihin rusnausääni poikkeuksellisesti välittyy. Tämän vuoksi olemme päättäneet muuttaa työaikoja siten, ettei sinun asuntosi lähellä rusnata öisin."

JEE!!! 

Piti hiukan googlata... "Rusnaus eli tilan seinissä tai katossa löyhästi kiinni olevien lohkareiden eli komujen karistaminen alas ja myös muun rikkoutuneen aineksen poistaminen kalliopinnoista." -Wikipedia

Yörusnauksen lopettaminen toisaalta hieman pidentää häiritsevän työvaiheen kestoa, mutta se käy minulle, kunhan saan nukkua. Öisin. Omassa kodissani.


Kylläpä tuli hyvä mieli, kun huomaa, että pientä ihmistä kuunnellaan ja autetaankin vielä tämän kaiken keskellä. Onni ja ilo! ♥ Ja kiitos vielä myös A.:lle avusta! :)


                                                        - Anuliina



ps. ...ja huomenna sitten asukasiltaan. Soittanen sitä ennen Jarkolle, jotta saan täsmätietoa näistä työajoista yms. 

Tänään voi käydä hyvillä mielin nukkumaan. :)

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Kuulin tästä eilen asukasillassa ja heti lukemaan.
    Minulle on tullut vahva käsitys ettei valitukset Meriläiselle tai muille ko henkilöille auta mitään.
    Osaavat puhua kyllä vakuuttavasti ja rauhallisesti, mutta rusnaus vaan jatkui. Ei auttanut hampaiden pureminen mitä sieltä suositeltiin. Käännyin ao viranomaisten puoleen, josta tälläkertaa suhtauduttiin aika myötämielisesti. Eipä ole kuulunut rusnausta enää yöaikana. Tällä yhteishengellä meidän on pidettävä oikeuksistamme kiinni. Riittää ihan mukavasti tuo Anna-Kaisan kiitoon lähtö, joka kuuluu kalliota pitkin ainakin Soukanlahden kerrostaloon. Ulkona ei ääni kuulu. Jaksamista meille Naistenlahden ympäristössä. terv Tepa

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiva, että tykkäät. :)

    Minä olen Meriläiselle muutaman kerran laittanut sähköpostia ja soittanut. Ensin sain vastauksen tästä yöllisestä rusnausmetelistä vaikeroidessani, että palaavat asiaan kun aikataulutuksia parin päivän sisällä päivitettäisi. Päätin kuitenkin olla yhteydessä tuonne ympäristösuojelupäällikköön ja apulaispormestariin enkä jäädä odottelemaan ja hampaita kiristelemään taas pariksi yötä lisää.. Samaan aikaan siis on muualtakin laitettu viestiä menemään.

    Heti reagoitiin. Ja olen reagoinnista NIIN kiitollinen. Kyllä sieltä sitä yhteistyökykyäkin löytyy.

    Olen miettinyt sitäkin, ettei se ole varmaan helppoa allianssilaisillakaan. On varmaan vaikea suodattaa kaikista valituksista ne akuuteimmat. MUTTA se on heidän työtään...itse ovat siihen hakeutuneet.
    Me emme ole saaneet päättää. Sen koitan aina muistaa, kun hentomielisyys iskee... (Joka saattaa iskeä silloin kun kaikki on hyvin, eikä mikään tunneliasia ärsytä.)

    Mutta jaksamista ja tsemppiä kaikille tunnelielämää viettäville, May The Force Be With Us! ;)

    VastaaPoista